NBA - Oklahoma City Thunder şi Houston Rockets au oficializat transferul lui Russell Westbrook

Transferul lui Russell Westbrook, unul din starurile ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), de la Oklahoma City Thunder la Houston Rockets a devenit oficial în cursul nopţii de marţi, informează agenţia spaniolă de presă EFE.

După încheierea acordului de săptămâna trecută, Westbrook a devenit oficial coechipierul vedetei James Harden, în timp ce Thunder îl va primi la schimb pe veteranul Chris Paul, plus dreptul de a alege la primele două tururi ale draftului (recrutarea tinerilor jucători) în 2024 şi 2026.

"Russell Westbrook este jucătorul cel mai important din istoria echipei din Oklahoma, lăsând amprenta sa unică acestei echipe, oraşului şi statului nostru. Îi dorim mult noroc pe viitor", a afirmat preşedintele lui Thunder, Sam Presti.

Westbrook, desemnat cel mai bun jucător al NBA (MVP) în 2017 şi de opt ori selecţionat pentru All Star Game, îl va regăsi la Houston pe fostul său coechipier James Harden, care a urmat acelaşi traseu în 2012. Cei doi vor alcătui un duo redutabil pentru Rockets, echipă cu un parcurs bun în sezonul regulat, dar care a pierdut de fiecare dată în play-off în ultimele sezoane în faţa lui Golden State Warriors.

Oklahoma City a pierdut astfel al doilea jucător cheie în ultima perioadă, după plecarea lui Paul George la Los Angeles Clippers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel