"Ne-am săturat", sloganul protestatarilor, de marți, de la Codlea

politician_liar
politician_liar

Localnicii orașului Codlea organizează azi un protest, începând cu ora 15.00, sub sloganul ”Ne-am săturat! Noi vrem respect! Vrem normalitate!, prin care doresc să arate că știu să-și ceară drepturile și să lupte pentru o cauză, informează blogul celui mai tânăr ”fost” (demisionar) consilier local din Codlea (2004-2011), din partea Forumului German, erwinalbu.blogspot.com.

Potrivit informațiilor primite, oamenii din Codlea se vor întruni astăzi, în centru, pentru a se ralia întregii țări, nemulțumită de ”nesimțirea actualei clase politice”, și vor cere alegeri anticipate.

”Politicienii şi membrii partidelor ar trebui să stea departe de mişcările civice actuale. Le compromit”, scrie demisionarul  din Codlea.

”Ceea ce nu au înţeles politicienii, mai ales cei din opoziţie, este că actualele mişcări protestatare se bazează mai degrabă pe lehamitea cetăţenilor simpli faţă de nesimţirea întregii clase politice. Se observă clar cum partidele şi politicienii fripturişti încearcă acum să confişte această trezire a conştiinţei cetăţeneşti. Cu tupeul care îi caracterizează şi care ne-a falimentat, moral şi material, se strecoară în fruntea oamenilor. Ne mai lăsăm oare păcăliţi?”, se întreabă posesorul blogului.

Mesajul continuă în același timbru acuzator față de acțiunile politicienilor: ”Mişcarea de la Codlea se doreşte a fi o mişcare împotriva întregii clase politice. Vrem să strigăm răspicat că "Ne-am săturat de voi!" Politicienii sau membrii partidelor (mai ales a celor parlamentare) nu sunt invitaţi să participe”.

”Cerem alegeri anticipate şi feţe noi în politică!”, este ultima solicitare a celor din Codlea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel