Ne mai ia iarna prin surprindere? Peste 2774 de muncitori sunt pregătiți de intervenție. Tu ce părere ai?

trafic iarna
trafic iarna

Atunci când va fi nevoie, 2774 de muncitori sunt pregătiți să intervină pentru dezăpezirea drumurilor, potrivit unui Primăriei Generale București.

”Potrivit raportului operatorilor de salubrizare din Capitală, în acest moment sunt pregătiți de intervenție : 2774 muncitori, 615 utilaje și 19.700 tone materiale antiderapante”, se arată în comunicatul de presă

Primarul General, Sorin Oprescu, a convocat astăzi comandamentul în vederea pregătirilor pentru iarnă.

Edilul șef a dorit să se asigure că programul de măsuri și acțiuni pentru deszăpezirea și combaterea poleiului în București va fi respectat și a solicitat operatorilor de salubrizare din Capitală un raport al utilajelor de deszăpezire, precum și al stocurilor de materiale antiderapante.

Sorin Oprescu a cerut să se curețe rigolele și gurile de canal, pentru a se evita eventualele acumulări de apă, s-a asigurat ca ApaNova este pregatită de intervenție, iar conducerii Administrației Strazilor i-a solicitat asigurarea lucrarilor în curs, remedierea gropilor, precum și verificarea semafoarelor și a sistemelor de semnalizare a trecerilor de pietoni.

De asemenea, potrivit reprezentanților RATB, mijloacele de transport în comun au fost dotate cu cauciucuri de iarnă, iar utilajele de degajare a liniilor de tramvai au fost pregătite.

De asemenea, Sorin Oprescu a cerut ca și ALPAB să fie pregatită cu stocurile de materiale antiderapante astfel încât aleile parcurilor să fie curățate imediat ce condițiile meteo o impun.

“Este normal să ne asigurăm ca toată lumea este pregătită de iarnă și doresc ca lucrurile să fie cât mai bine puse la punct pentru bucureșteni. Astăzi am discutat cu operatorii de salubritate și cu reprezentanții primăriei, iar în aceasă seară sau mâine voi merge să văd dacă totul este pregătit. Am solicitat Administrației Străzilor să verifice semafoarele, să semnalizeze și să asigure lucrările de reabilitare care nu se pot finaliza până la înrăutățirea vremii, iar celorlalte direcții din Primărie responsabile de bună funcționare a orașului le-am cerut să se pregătească de iarnă astfel încât bucureștenii să nu aibă nici un fel de neplăceri în acest sens”, a declarat Primarul General.

[poll id="58"]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel