Ne pregătim de Luna Nouă în Fecioară, pe 15 septembrie. Recomandări pentru fiecare zodie

foto freepik.com
foto freepik.com

Iată cum trebuie să întâmpine fiecare zodie Luna Nouă din Fecioară!

Să nu uităm ceva! Chiar dacă Luna Nouă din Fecioară va fi în opoziție cu Neptun, oprirea retrogradării lui Mercur din același semn și în aceeași zi va aduce un plus de claritate și de putere de concentrare. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Trebuie să lucrezi diferit cu Luna Nouă în casa a 6-a. Posibil să aduci mai mult efort acolo, dar gândește-te că e muncă și atât, nu trebuie să te implici emoțional. Ai grijă la rutină și la sănătate, mai ales!

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a, ai nevoie să ajustezi ceva în relația cu copiii, ce anume din tine îi face să reacționeze așa. Încearcă să nu riști cu investițiile financiare. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă în casa a 4-a aduce situații noi legate de familie. Supărările care apar în orice familie. Fă bine și pregătește-te de unele discuții inconfortabile.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna Nouă din casa a 3-a zice să te pregătești de unele discuții mai neplăcute. Nu te judeca prea dur și nici nu încerca să le găsești celorlalți prea multe defecte.

Leu/ Ascendent în Leu

Urmează o Lună Nouă în casa a 2-a. Zilele următoare, fă tot posibilul să fii mai econom, să nu mai cheltuiești pe nimicuri. Ai mare nevoie să investești în ceva care să aducă valoare.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se va petrece chiar în semnul vostru. Trebuie să aveți în vedere ideea de prospețime. Indiferent de ce înseamnă asta. E nevoie de ceva nou în viața voastră. Nu vă bazați pe ceilalți!

 

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel