Ne pregătim de Luna Nouă în Fecioară, pe 3 septembrie. Recomandări pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă influența Lunii Noi din Fecioară pentru fiecare zodie. 

O Lună Nouă marchează momentul în care Soarele și Luna se întâlnesc, dând startul unui nou ciclu lunar. Această perioadă este ideală pentru a începe lucruri noi, a seta intenții și a desfășura ritualuri.

Această Lună Nouă poate aduce provocări suplimentare, deoarece Soarele și Luna vor fi în careu cu Marte și Saturn.

Luna Nouă de pe 3 septembrie este momentul perfect pentru a pune bazele unor noi proiecte, pentru a curăța și a ne organiza spațiul și gândurile. Arhetipul Fecioarei este asociat cu disciplina, curățenia, munca asiduă, organizarea și perfecționarea. 

Citește și Lună Nouă în Fecioară, în 3 septembrie. ”Încărcătură particulară”/ Trei zodii profită de această energie

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se va petrece în casa a șasea. Și îți oferă prilejul perfect să îți faci o altă strategie legată de modul de muncă. Ce-i drept, poate este cazul să eficientizezi anumite procese, să fii mai organizat și mai pragmatic. Astrele îți recomandă să te ocupi în mod activ și de sănătate. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă va activa casa a cincea. Și pentru că Luna va fi în careu cu Jupiter, s-ar putea să te confrunți cu noi situații legate de riscurile pe plan financiar. Poate că ai exagerat în ultimul timp și acum trebuie să fii mai cumpătat. Relația cu copiii se poate îmbunătăți dacă ești dispus să depui efort în acest sens. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă va fi în casa a patra. Vine toamna și trebuie să faci schimbări legate de locul în care locuiești. Ori găsești altul, ori vinzi un imobil sau pur și simplu alegi să redecorezi. De asemenea, atmosfera din sânul familiei trebuie să fie una mai liniștită, și nu tensionată. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se va petrece în casa a treia. Și vine cu daruri pentru cei care vor să călătorească, să studieze sau să găsească metoda cea mai potrivită pentru a comunica în mod armonios cu persoanele cele mai dragi. Totul ține de simplitate și modestie. Simțul practic te va ajuta enorm. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă este în casa a doua. Astrele îți recomandă să fii mai cumpătat cu banii. Să îți deschizi un cont de economii sau să îți cumperi o pușculiță. Poate că ai parte de venituri suplimentare, dar acestea nu trebuie pierdute pe lucruri de nimic. Ci păstrate sau reinvestite. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în semnul tău. Am putea spune că ziua de 3 septembrie este una dintre cele mai bune din 2024! Ai șansa să schimbi ceva în viața ta. Să cauți prospețimea. Să o iei de la capăt. Nu există perfecțiune, așa că astrele îți recomandă să faci totul pas cu pas. Important este să începi!

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel