Neamţ: A fost deschis un punct de lucru pentru eliberarea paşapoartelor la Tîrgu Neamţ

Punctul de lucru de la Tîrgu Neamţ al Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple a devenit operaţional începând de luni, potrivit unui comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Neamţ.

Accesul la ghişeu pentru înregistrarea cererilor se va face doar în baza programării online pe site-ul www.epasapoarte.ro, iar la punctele de lucru se vor înregistra numai cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice.

Cetăţenii ne-au cerut, iar noi am adus serviciile publice comunitare mai aproape de ei. Astfel, în urma măsurilor pe care Instituţia Prefectului le-a luat (prelungirea programului de lucru cu 2 ore, mărirea numărului de ghişee pentru preluarea cererilor, efectuarea demersurilor legale pentru noi puncte de lucru), iată că am ajuns la cel de-al doilea an consecutiv când nu mai avem cozi la paşapoarte, neexistând nicio situaţie nerezolvată, a declarat, în comunicatul de presă, prefectul Daniela Soroceanu.

În Tîrgu Neamţ, cererile se vor înregistra în ziua de luni, la două săptămâni, alternativ cu punctul de lucru Roman, în intervalul orar 10.00 - 14.30, iar de la ora 14.30 la ora 15.00 vor fi eliberate paşapoartele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel