Negresă de post. Cea mai simplă rețetă. Deliciu în Postul Mare. Negresa de post este întotdeauna o idee bună, când pofta de dulce "dă buzna" și nu vrei să renunți la postitre. În Postul Mare, îți recomandăm această rețetă simplă și delicioasă. Cei mici o vor adora!
Publicitate
-230 g făină
-100 g zahăr (poate fi și brun )
-160 ml apă minerală
-90 ml ulei
-1 linguriță praf de copt
-2 linguri de dulceață (la alegere)
-un praf de sare
-2 linguri de cacao
-1 esență de rom
-50 g stafide (sau merișoare uscate, goji, cireșe confiate)
-3 linguri de semințe (de floarea soarelui, de dovleac, nuci, alune, migdale tocate)
Negresă de post. Cea mai simplă rețetă. Deliciu în Postul Mare. Ai nevoie de un bol și o lingură. Pune toate ingredientele în acest bol, indiferent de ordine și amestecă-le cu o lingură până când compoziția devine omogenă. Acoperă tava cu o hârtie de copt și turnăm compoziția.
Negresă de post. Cea mai simplă rețetă. Deliciu în Postul Mare. Coacem negresa timp de 25-30 minute la 180 grade. Cel mai sigur, facem testul cu scobitoarea să vedem dacă aluatul e gata copt. Apoi îl lăsam la răcit și începem să o tăiem. Putem adăuga deasupra frișcă vegetală sau ciocolată neagră de post.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu