Oricine a mâncat, măcar, o dată în viață negrese cu ciocolată, vă fi întotdeauna încântat să le guste din nou.
Acest desert de ciocolată, moderat de umed și parfumat, te va face să te îndrăgostești de el încă de la prima mușcătură. Doar amestecă ingredientele și negresa delicioasă este gata. Și se face și fără cuptor.
Ingredientele de care ai nevoie:
fulgi de ovăz - 80 grame,
zahăr - 50 grame,
ouă - 2 bucăți,
cacao - 40 grame,
lapte - 130 ml
smântână - 60 grame,
praf de copt - 5 grame.
Piept de pui, în sos de portocale, o rețetă inovatoare care te va uimi
Pentru glazură:
ciocolată - 100 grame,
lapte - 100 ml.
Fulgii de ovăz se macină cu un blender, până când sunt transformați în făină. Combină toate ingredientele necesare și mixează-le cu un mixer.
Compoziția rezultată se toarnă într-o formă unsă și se pune în cuptorul cu microunde pentru 10 minute.
Tort fabulos, gata în 10 minute. Se face fără făină și fără cuptor. Ai nevoie de 3 ingrediente
Pentru glazura, topește ciocolata cu laptele și toarnă-o peste desertul copt. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News