Dacă ai poftă de un desert și nu vrei să stai mult timp în bucătărie, îți recomandăm această rețetă rapidă de negresă la microunde.
Ingrediente
- 3 linguri de fulgi de ovăz
- 1 lingură de cacao
- 1/2 linguriţă de praf de copt stins
- 5 linguri de lapte
- 1 ou
- 1/2 lingură de zahăr
- miere, nuci tăiate, stafide, esenţă de rom
Cum se prepară
Se dau fulgii de ovăz prin râşniţa de cafea până se transformă în tărâțe, după care se amestecă împreună cu cacaoa. Se adaugă oul şi, pe rând, cele 5 linguriţe de lapte, scrie ucenicinbucatarie.blogspot.com. Apoi, se pune zahărul şi în jur de 2-3 linguriţe de miere. Se amestecă până la omogenizare, iar la sfârşit se pun praful de copt stins, nucile, stafidele şi esenţa de rom. Într-un vas de yena se toarnă amestecul şi se dă la microunde 5 minute la putere maximă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News