Negrescu despre Cîţu: Cu el premier, PSD va avea o victorie pe linie în 2024

Victor Negrescu: România pierde față de ce se obținuse, obiectiv, prin formulele aplicate de instituțiile europene
Victor Negrescu: România pierde față de ce se obținuse, obiectiv, prin formulele aplicate de instituțiile europene

"Dacă Florin Cîțu este tot ce pot propune mai bun liberalii, ne așteaptă zile grele pentru România și politici de austeritate", apreciază europarlamentarul PSD Victor Negrescu. 

"Omul care a supraîndatorat România, care respinge aderarea la euro și care a dus PNL pe locul trei în București nu are nicio legitimitate să conducă executivul. Dacă nu era bun pentru prima parte a pandemiei, cum de este bun acum, când situația este mai dificilă? Mai mult, ce ne facem dacă iar dispare înainte de votul din Parlament? Oricine votează un Guvern condus de Florin Cîțu se discreditează total. Oricare dintre propunerile noastre ar fi mult mai bună decât el. Nici nu poți să-l compari pe prof. dr. Alexandru Rafila cu Florin Cîțu.

Ultima minciună liberală este că Florin Cîțu are relații bune la Bruxelles. Citiți rapoartele Comisiei Europene și veți vedea cum politica fiscală și managementul bugetar sunt puternic criticate de către instituțiile europene. Ar fi prea simplu să spunem că această propunere înseamnă că în 2024, PSD va avea o victorie pe linie.

Dar suntem responsabili: România are nevoie acum de un Guvern care poate gestiona adecvat pandemia. Mandatul românilor a fost clar la alegerile parlamentare. Este nevoie să redăm românilor încrederea că putem să trecem peste această perioadă cu o guvernare responsabilă și serioasă", a scris Victor Negrescu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel