Negrescu: Italia tocmai a primit un avans din PNRR, în timp ce Cîțu fuge de presă

Facebook Victor Negrescu
Facebook Victor Negrescu

Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare și reziliență”, susține europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare și reziliență în valoare de 24,9 miliarde de euro, în timp USR și PNL se ceartă, Florin Cîțu fuge de presă și de demisie, iar țara tot așteaptă planul care nu mai vine, acuză europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

„Italia tocmai a primit un avans pentru planul său de redresare și reziliență în valoare de 24,9 miliarde de euro, aproape cât valoarea totală a planului României. Între timp USR și PNL se ceartă toată ziua, Florin Cîțu fuge de presă și de demisie, iar țara tot așteaptă planul care nu mai vine”, declară Victor Negrescu.

El amintește că, zilele trecute, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, spunea că mai e mult de lucru la planul României care încă nu îndeplinește cerințele europene.

„Tot acest timp înseamnă bani pierduți pentru români, o economie în care prețurile cresc și o oportunitate ratată pentru dezvoltarea României”, conchide Negrescu.

Europarlamentarul Victor Negrescu a vorbit despre o politică nouă la PSD, într-un intervu exclusiv pentru DC NEWS

„Cred că politicienii trebuie să schimbe modul în care abordează lucrurile, să fie mai deschiși, să fie mult mai transparenți în modul în care comunică, și să fie mai transparenți cu ceea ce vor să facă. Doar așa va crește încrederea. De fapt, atunci când scade încrederea în politică, scade încrederea în democrație, în Parlament, la finalul zilei cei care câștigă sunt cei care au o perspectivă anti-democratică, fie că vorbim despre partide sau persoane”, a spus Victor Negrescu în cadrul unui interviu acordat DCNewsTV.

„Social-democrații au în fibra lor și dimensiunea socială și acest element democratic. De aceea ne-am opus în trecut la abuzuri, de aceea am vrut tot timpul ca lucrurile să fie cât mai clar prezentate, de aceea nu ne-a plăcut radicalismul unor partide de nouă generație. Noi ținem la această componentă democratică. Și noi trebuie să schimbăm modul în care facem politică, cel puțin în ultima perioadă, la nivelul PSD, vedem acest tip de schimbare. Trebuie să accelerăm acest proces”, a subliniat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel