Neînțelegerile din Coaliție privind data prezidenţialelor. Szabo Odon: PSD a păţit exact ce a păţit UDMR cu un an în urmă

foto: Inquam, Octav Ganea
foto: Inquam, Octav Ganea

Deputatul UDMR Szabo Odon a vorbit despre neînțelegerile din Coaliția de guvernare privind data alegerilor.

Deputatul UDMR Szabo Odon a vorbit despre neînțelegerile din Coaliţia de guvernare privind stabilirea datei alegerilor prezidenţiale. Potrivit acestuia, ”PSD a păţit exact ce a păţit UDMR cu un an în urmă”. 

”Noi am avut un protocol semnat, ce se va întâmpla la rocada premierilor, nu s-au ţinut de cuvânt colegii, PSD-ul a tolerat acest lucru. În acest context, primesc aceeaşi monedă pe care am primit-o noi acum un an de zile. Nu poţi să spui că dacă odată cineva te-a trişat, nu trişează şi a doua oară. Dacă s-au înţeles pe un calendar, ar trebui respectat. Dar vă spun, nu contează când vor fi alegerile. Nu îmi dau seama de ce se cramponează unii sau alţii de această chestiune”, a declarat deputatul UDMR în cadrul emisiunii România Politică de la Prima News.

Szabo Odon, UDMR: Văd că se dau un pic lecţii

”Când am fost la guvernare, noi am înţeles întotdeauna că premierul este cel care dispune într-un guvern. Desigur, există o decizie a coaliţiei, dar văd că se dau un pic lecţii, în sensul în care şi USR-ul a fost scos de la guvernare pe motiv că nu ţine cont de cee ace spune domnul Cîţu, Acum, dacă domnul Predoiu nu ţine cont de ceea ce spune domnul Ciolacu, nu se va întâmpla nimic pentru că practic va fi foarte greu ca după alegeri să ai o altă aritmetică parlamentară”, a completat Szabo Odon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel