Nepotul Andei Călugăreanu a început școala. Ioana Tufaru e depășită de cheltuieli și spune că abia se descurcă din indemnizația socială de 1.100 de lei

foto: Facebook, Ioana Tufaru
foto: Facebook, Ioana Tufaru

Odată cu începerea școlii vin și cheltuielile în plus pentru părinți. Nici Ioana Tufaru nu e scutită de probleme!

Ioana Tufaru este fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu și a lui Dan Tufaru. Cei doi au decedat, iar fiica lor a fost nevoită să se descurce singură de la o vârstă fragedă. Astăzi Ioana trăiește dintr-un ajutor social, alături de soțul ei și fiul lor de 7 ani. Ioana Tufaru se străduiește să-i asigure băiețelului ei, Luca, un trai decent, însă de multe ori, recunoaște și ea, se simte copleșită de cheltuieli și facturi. Îi este cu atât mai greu acum că micuțul este elev și are nevoie de haine, rechizite și pachețel cu mâncare în fiecare zi. Din cauza durerilor de spate, soțul ei nu mai poate munci o perioadă, așa că toți trei se descurcă din indemnizația pentru drepturi de autor de pe urma mamei ei și din alocația copilului.

„Ne este foarte greu. Trăim trei persoane din 1.100 de lei pe lună. La teatru nu am mai prins nimic că mergeam și făceam figurație acolo, mai câștigam un ban. Băiatul a început și el scoală, cheltuială multă și cu el. Soțul nu mai lucrează pentru că s-a pensionat pe caz de boală. Momentan, am depus dosarul și așteptăm să vedem cât primește și el', a spus Ioana Tufaru, potrivit Click!

Povestea Ioanei Tufaru e ca o carte cu multe capitole triste. După ce a rămas însărcinată cu soțul ei, Ioana Tufaru a fost dată afară din casă de socrul ei. Bărbatul declarase la acea vreme că se săturase să-i întrețină pe amândoi, iar Ionuț, soțul Ioanei Tufaru, a decis să-și ignore tatăl și să-și urmeze femeia care i-a dăruit un copil. În acea perioadă, Ioana Tufaru si soțul ei au fost ajutați de Gigi Becali, care le-a oferit o garsonieră după ce a aflat de la tv că cei doi viitori părinți dormeau pe bancă în parc, sub cerul liber. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel