NETFLIX va aduce jocuri video în abonamente

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Compania NETFLIX a anunţat că mai multe jocuri video vor fi incluse în abonamentele utilizatorilor. 

NETFLIX a confirmat faptul că va include jocuri video ca parte a pachetelor de abonament, fără costuri suplimentare, anunță BBC. Într-o scrisoare adresată investitorilor, compania a spus că se află în primele etape ale acestei extinderi, iar mai întâi platforma va oferi jocuri pentru mobil.

NETFLIX a ratat ţinta de abonamente 

Acțiunile NETFLIX au scăzut după ce compania a ratat ținta de abonamente.

Compania din California a declarat că se așteaptă să înregistreze 3,5 milioane de clienți noi în cele trei luni până la sfârșitul lunii septembrie - mai puțin 5,86 milioane, estimați de analiști.

NETFLIX numără peste 209 milioane de abonați, după creșterea numărului de înscrieri din timpul restricțiilor legate de coronavirus. Dar pandemia s-a dovedit a fi o sabie cu două tăișuri pentru NETFLIX, deoarece a perturbat producția unor titluri mari.

În ciuda încetinirii, în perioada aprilie - iunie veniturile companiei au totalizat 7,3 miliarde de dolari - cu aproximativ 19% mai mult decât cu un an înainte.

Profiturile au ajuns la 1,35 miliarde de dolari, în scădere față de 1,7 miliarde de dolari în trimestrul anterior, compania invocând investiții suplimentare în îmbunătățirea aplicațiilor sale și a conținutului non-englez, scrie Mediafax.

Amazon, Facebook, Alphabet, Netflix, Apple și Microsoft au plătit taxe cu 219 miliarde dolari mai mici în ultimul deceniu

Conform The Guardian, firmele tehnologice cunoscute sub numele de „Silicone Six” (n.r., „cei șase giganți”) au fost acuzate că au supraestimat plata taxelor lor cu aproape 100 miliarde dolari în ultima decadă.

În timp ce cancelarul britanic Rishi Sunak a cerut liderilor mondiali să susțină o nouă lege pentru acest tip de companii, înainte de summit-ul G7 din Marea Britanie, grupul Fair Tax Foundation a arătat cu degetul șase companii gigant. Este vorba despre Amazon, Facebook, Alphabet (n.r., compania mamă a Google), Netflix, Apple și Microsoft.

Taxe de 219 miliarde dolari în minus decât se aștepta între 2011 și 2020

Companiile sunt acuzate că au plătit cu 96 miliarde dolari mai puține taxe între 2011 și 2020 în calculele proprii decât în rapoartele financiare de final de an. Cele șase firme ar fi plătit cu 149 miliarde dolari mai puține taxe decât ar fi plătit unde au avut operațiuni cu adevărat, a mai dezvăluit fundația. În total, s-au plătit taxe cu 219 miliarde dolari mai puțin decât se aștepta în ultimul deceniu, în jur de 3,6% din veniturile totale ale lor care echivalează 6 trilioane dolari.

Potrivit datelor companiilor, raportul FTF a descoperit că Amazon a colectat venituri de 1,6 trilioane dolari, raportând un profit de 60,5 miliarde dolari. Pentru ele s-au plătit 5,9 miliarde dolari în ultimul deceniu. Totuși, se aștepta ca Amazon să fi plătit 10,7 miliarde dolari pentru profitul său, nu 9,8%, ceea ce înseamnă cea mai mică rată dintre cele șase companii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel