New York, oraşul cu cei mai mulţi milionari din lume. SUA are 10 din primele 50 de oraşe cu cei mai mulţi bogaţi

Fotografie de la cottonbro studio, Pexels
Fotografie de la cottonbro studio, Pexels

New York City este iarăşi pe primul loc în ceea ce priveşte cei mai mulţi milionari rezidenţi. 

Conform Bloomberg, sunt aproximativ 340.000 de milionari care locuiesc în acest oraş. De altfel, raportul firmei Henley & Partners arată că SUA are 10 din primele 50 de oraşe din lume în ceea ce priveşte numărul milionarilor. New York este urmat de Tokyo, de zona golfului din California, de Londra şi de Singapore. 

China a urmat SUA în top, cu cinci oraşe, iar pe locul al treilea la număr de oraşe cu cei mai mulţi milionari s-a numărat Australia, cu patru. 

În ceea ce priveşte miliardarii în dolari, primul loc este ocupat de zona Sillicon Valley şi San Francisco, cu 63 de astfel de persoane. Topul este completat de New York, Beijing, Los Angeles şi Shanghai. 

Cea mai mare creştere în ceea ce priveşte persoanele cu averi uriaşe a fost înregistrată de oraşul chinez Hangzhou, unde a avut loc o creştere cu 105% a milionarilor în ulitmii 10 ani. Austin, Texas, este oraşul cu a doua creştere la acest capitol, cu 102%. 

Capitala Rusiei, Moscova, a pierdut 44% dintre milionari faţă de acum un deceniu, în timp ce Sankt Petersburg a înregistrat o scădere cu 38% a numărului de milionari. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel