Nici vremea nu va înveseli „clasa muncitoare” pe 1 mai

ploaie vreme
ploaie vreme

Sâmbătă avem parte tot de înnorări temporare, de averse şi descărcări electrice local la munte şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni, îndeosebi în vest şi nord. Vântul suflă cel mult moderat iar maximele termice se vor situa între 14 grade pe litoral şi 24 de grade în Banat.

Ziua începe cu vreme mai bună în Bucureşti, dar după-amiază norii se adună din nou, şi cresc şansele de averse şi descărcări electirce. Până la amiază temperatura ajunge la 22, poate chiar 23 de grade.

De 1 Mai, norii şi ploile însoţite de tunete şi fulgere se extind. Cerul se anunţă mai mult noros în jumătatea vestică a ţării, la deal şi la munte, unde după-amiaza plouă. În celelalte regiuni ploile sunt mai puţine. Vântul suflă cu intensificări în Dobrogea şi la munte. La amiază termometrele arată maxime de la 14 la 24 de grade, valoare prognozată la Timişoara, Iaşi şi Giurgiu.

În Bucureşti duminică vremea va fi uşor instabilă, cu cer temporar noros şi condiţii de averse însoţite de descărcări electrice. Aşteptăm o maximă de 22, 23 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel