Nicki Minaj nu mai vine la SAGA. Se teme de „proteste”. SAGA Festival a confirmat informația

Nicki Minaj a anunțat că nu va mai participa la SAGA. 

Update

SAGA Festival a confirmat informația anulării concertului cântăreței americane, distribuind postarea acesteia.

„Cu tristețe trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat prestația din cauza îngrijorărilor pentru bunăstarea ei și a echipei sale în România”, arată postarea paginii de Facebook a festivalului, argumentând că „acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și depășește puterile noastre”.

Știre inițială

Motivul invocat este îngrijorarea pentru siguranța sa și a echipei, în urma recomandării personalului de securitate de a nu călători la festivalul din România din cauza posibilelor proteste în zonă. Ea a declarat că așteaptă cu nerăbdare să-și întâlnească fanii cu altă ocazie.

„Din grija pentru bunăstarea echipei și a mea, mi s-a recomandat de către personalul de securitate să nu călătoresc la festivalul din România în această seară din motive de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă revăd cu altă ocazie. În calitate de mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii înțelepte pentru a ajunge acasă la fiul meu și pentru ca membrii echipei mele să ajungă la familiile lor. Să nu țin cont de sfaturile de securitate, în acest moment, nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Sunt foarte entuziasmată să îmi văd fanii vineri la Londra pentru un alt spectacol special la Festivalul Wireless.", a scris Nicki Minaj pe platforma X. 

Luni, 8 iulie, contabilii și economiștii din întreaga țară vor protesta împotriva măsurilor fiscale impuse de Guvern. ANAT a anunțat că sprijină acest demers.

Potrivit unui comunicat de presă emis de ANAT, "Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) susține marele protest ”Fără haos în legislația fiscală” care va avea loc luni, 8 iulie, în Capitală, acțiune organizată de asociațiile profesionale ale contabililor și economiștilor din România, sprijinită de mai multe patronate. De asemenea, ANAT recomandă membrilor săi să participe la acest protest.

Redăm, în semn de solidaritate, argumentele evidente și clare ale Patronatului Antreprenorilor Contabili din România, care a transmis, în acest sens, și o scrisoare deschisă către autorități.

Nu mergem cu mâna goală la protest!

Vom printa toate materialele și le vom preda în dosare cu șină, pentru că știm cât de mult le iubește statul!

- Petiția cu toate semnăturile strânse până duminică, 7 iulie

- Lista cu propunerile punctuale, alea multe și mărunte, pe care le-ați completat în chestionarele de pe grupuri

- Lista cu aberațiile fiscale și birocratice, care ne scot din minți în fiecare zi

- Lista cu argumentele care demontează minciunile din actele normative

- Scrisoarea deschisă (trimisă deja către primul ministru, ministrul finanțelor, președintele ANAF, al Senatului și al Camerei Deputaților) cu cele 10 solicitări principale ce vor fi puse în discuție", se arată în comunicatul de presă. 

2. -imagine fara descriere- (niki-minaj2_57225100.jpg)

Sursă foto: Captură platforma X

A doua zi a festivalului SAGA a adunat peste 65.000 de participanți, entuziaști ai muzicii și distracției

În cea de-a doua zi a festivalului SAGA, peste 65.000 de oameni au trecut pragul Romaero, la cel mai mare festival din București. 

Ziua de sâmbătă a culminat cu spectacolul artistei Raye, cunoscută și ca „noua Amy Winehouse”, laureată a 6 premii British Awards doar în acest an. Fanii au fost profund emoționați de mesajele puternice, prezența sa scenică și vocea inconfundabilă, fredonând alături de ea într-un cor unic. „Ați fost cel mai frumos public”, a spus artista festivalierilor din București.

DJ-ul britanic James Hype a captivat mulțimea cu un set electrizant de house și tech house, menținând publicul activ până târziu în noapte. Scena principală s-a transformat într-un focar de dans și veselie.

Cei mai mulți festivalieri sunt așteptați astăzi, 7 iulie. Biletele pentru ultima zi a festivalului mai pot fi achiziționate de pe site-ul oficial sau direct de la intrarea în festival.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel