Nicolae Bănicioiu este noul preşedinte al Organizaţiei PSD Sectorul 4

banicioiu
banicioiu

Nicolae Bănicioiu a fost ales, duminică, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei PSD Sector 4. Nicolae Bănicioiu nu a avut un contracandidat în cursa pentru ocuparea funcţiei amintite.  Votul a fost deschis, prin ridicare de mână.

 De asemenea, în timpul Conferinţei prin care Organizaţia PSD Sector 4 şi-a ales noua conducere, a fost validat, tot cu unanimitate de voturi, şi deputatul Bogdan Diaconu în funcţia de prim-vicepreşedinte, precum şi cei şapte membri ai Comisiei pentru Arbitraj şi Integritate Morală.

 Per ansamblu, PSD a reuşit întotdeauna să acumuleze un număr de voturi importante în Sectorul 4. Ca preşedinte interimar, rolul meu a fost să constat că se poate închega o echipă care să obţină scoruri foarte bune. Înainte de alegerile locale, când Victor Ponta m-a trimis cu sarcina foarte clară de a câştiga alegerile, mi s-a părut o sarcină dificilă. Aveam dubii. Ne puneam ţinte foarte sus şi foarte mulţi dintre noi nu erau încrezători în forţele Organizaţiei de a renaşte. Dar astăzi ne putem mândri că la Consiliul Local, la Consiliul General am avut scorul cel mai bun, iar primarul Cristian Popescu Piedone a fost între primii doi din ţară ca scor. A fost primul moment care ne-a dat încredere. Ulterior, a început campania de referendum, o acţiune importantă pentru USL şi PSD. Pentru mine a fost o mare bucurie să constat că sectorul 4 a avut cea mai mare prezenţă la urne şi cel mai mare scor în favoarea demiterii preşedintelui. a spus Bănicioiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel