Nicolae Ciucă a semnat declarația că PNL nu va mai guverna cu PSD sub conducerea sa

INQUAM PHOTOS/ SABIN CIRSTOVEANU
INQUAM PHOTOS/ SABIN CIRSTOVEANU

Nicolae Ciucă a semnat o hârtie, în care a scris că PNL nu va mai guverna cu PSD, sub conducerea sa.

Citește și articolul - Nicolae Ciucă recunoaște că a fost membru al Partidului Comunist Român, după o întrebare a lui Marcel Ciolacu

Nicolae Ciucă, președintele PNL și candidat la alegerile prezidențiale, a semnat o hârtie, în direct, la dezbaterea electorală de luni seară, de la Antena 3 CNN, prin care s-a angajat că după alegerile parlamentare și prezidențiale, PNL nu mai face alianță cu PSD.

Președintele PNL a fost întrebat de jurnalista Berta Popescu, despre când scapă România de PSD și dacă mai este acum la guvernare cu PSD.

”Prima dată pe 24 noiembrie, a doua oară se întâmplă pe 1 decembrie și definitivează totul pe 8 decembrie! Nu vom mai fi la guvernare cu PSD. Și, dacă vreți, acum, vă semnez că, sub conducerea mea, Partidul Național Liberal nu va intra la guvernare cu Partidul Social Democrat. Nu este sănătos pentru democrație!”, a spus Nicolae Ciucă.

Mesajul scris de Nicolae CIucă

”PNL sub conducerea mea nu va face guvern cu PSD”, a scris Nicolae Ciucă.

Foto

Foto - Captură Antena 3 CNN

Citește și articolul - Trecutul mai puțin cunoscut al lui Nicolae Ciucă. Ce a făcut la Revoluție din poziția de ofițer și cât timp a fost în PCR

Amintim faptul că premierul Marcel Ciolacu a declarat că, în opinia sa, coaliția PSD-PNL trebuie să rămână la guvernare și după alegerile prezidențiale. Totodată, Ciolacu a spus că își dorește ca cel târziu pe 21 decembrie să avem Legea Bugetului și pe data de 23 decembrie să fie învestit noul Guvern, de către Parlamentul care tocmai a depus jurământul în urma alegerilor.

Citește și articolul - Ciucă a reușit o ironie! Răspuns tăios pentru Lasconi, plin de aluzii

Nicolae Ciucă, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, i-a oferit un răspuns tăios Elenei Lasconi, candidatul USR, după ce aceasta i-a adresat o întrebare plină de aluzii.

"Pentru domnul Ciucă, chiar îmi e simpatic și nu vreau să îl încurc, dar l-aș întreba așa din curiozitate: Câte găuri ați nimerit din terenul de la Neptun sau ați tras ca la Nasiria?", a fost întrebarea Elenei Lasconi.

"Răspunsul este foarte simplu. Eu la ce nu mă pricep nu mă bag. Ca atare, nu am jucat golf în viața mea și asta cu nimeritul găurilor este cu tâlc, iar când vine vorba de Nasiria, după emisiunea de aseară, am putut să constat foarte simplu că doamna Lasconi, cu tot respectul, îi spun că acolo unde nu se pricepe, este bine, de asemenea, să nu se bage", a spus Nicolae Ciucă, în cadrul unei dezbateri electorale. Întrebarea Elenei Lasconi vine, după ce, recent, s-a aflat faptul că președintele Klaus Iohannis și-a făcut teren de golf la mare. Vezi articolul inițial aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel