Nicolae Ciucă acuză PSD că vrea să intre în turul II la prezidenţiale cu George Simion

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL şi candidatul liberalilor la alegerile prezidenţiale, acuză PSD că îşi doreşte un tur II la prezidenţiale cu George Simion, candidatul AUR. 

"Suntem pe locul doi ca partid, suntem a doua forţă politică în România. Suntem cea mai puternică forţă politică de dreapta şi sper ca toţi cei care susţin valorile de dreapta să înţeleagă utilitatea votului şi să nu îl irosească pe partide, partiduleţe mici care nu vor face pragul să intre în Parlament. Din păcate, în momentul de faţă, există această polarizare a votului pe dreapta pentru că nu s-a reuşit o coagulare şi o asumare a unui proiect comun. În sondajele reale suntem consolidaţi pe locul doi. PSD sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul doi cu liderul AUR, cu George Simion, iar rostul nostru al PNL este să facem tot ce ne stă în putinţă ca acest lucru să nu se întâmple. România nu merită să fie întoarsă în timp de către o construcţie politică de tip socialist, urmaşii Partidului Comunist Român, cu o formaţiune purtătoare de mesaje ale Rusiei, ale celor care se opun democraţiei, care susţin autocraţia şi regimul dictatorial", a transmis Ciucă, la lansarea candidaţilor PNL Mehedinţi la alegerile parlamentare.

Potrivit acestuia, PNL este singurul partid din România în măsură să se lupte cu "binomul PSD - AUR".

"Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat în ţară când PSD a avut toată puterea. România, românii nu merită să mai trăiască astfel de experienţe politice. (...) Pe 24 noiembrie intrăm sigur în turul doi, iar pe 8 decembrie câştigăm sigur alegerile prezidenţiale", a afirmat Nicolae Ciucă, conform Agerpres.

Conform liderului PNL, sondajele "adevărate" le vor face românii pe 24 noiembrie la vot.

"Am văzut contracandidaţii mei care expun tot felul de atacuri. (...) Acele atacuri nu înseamnă decât că suntem singurul partid care contează în aceste alegeri în lupta cu PSD şi AUR. Sunt singurul contracandidat care intră în turul doi. Le dăm voie să ne treacă nu pe locul 7 - 8, ci pe locul 14 în sondajele lor. Vreau să fiu pe locul 14 în sondajele lor, pentru că sondajele adevărate le vor face românii pe 24 noiembrie la vot. Încearcă să îi amăgească şi să schimbe percepţia oamenilor cu tot felul de mesaje, cu tot felul de sondaje, crezând că oamenii sunt naivi şi nu văd realitatea. Dacă ar coborî mai mult printre ei, dacă ar merge mai mult pieţe, dacă ar sta mai mult de vorbă, ar realiza cât sunt oamenii de lucizi, cât de bine văd realitatea şi cât de bine ne cunosc pe fiecare dintre noi, câteodată fără să fie nevoie să deschidem gura. Românul ne poate privi în ochi şi poate spune cine suntem, cum suntem şi dacă merităm să ne acorde încrederea", a menţionat preşedintele PNL.

În condiţiile în care "maestrul de ceremonii" al evenimentului PNL de la Mehedinţi a fost poetul Mircea Dinescu, Ciucă a afirmat că "uşor, uşor societatea civilă înţelege ce înseamnă pericolul şi, mai mult, ce înseamnă pericolul PSD plus AUR".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel