Nicolae Ciucă, cel mai mare regret și cea mai mare durere. ”Chiar dacă ne-au lipsit unele sau altele, nu ne-a lipsit fericirea din familie”

foto gov.ro
foto gov.ro

Nicolae Ciucă a făcut dezvăluiri din viața de familie. 

”În vacanță, la țară, jucam fotbal în Poiana Târgului. Făceam plimbări cu bicicleta. Am avut o copilărie frumoasă, una peste asta, dincolo de toate limitările, restricțiile, neajunsurile de la acea vreme, copilăria de la țară nu aș da-o pe nimic” a spus președintele Senatului, Nicolae Ciucă, în emisiunea ”La cină”, de la Digi24. ”Chiar dacă ne-au lipsit unele sau altele, nu ne-a lipsit fericirea din familie. De fiecare dată, tata-mi zicea să fac ce vreau eu, dar să nu uit să fiu om în viață. Era o persoană deschisă, volubilă, știa pe toată lumea” își amintește fostul premier. 

Îi dau lacrimile când vorbește despre tatăl său, fiind persoana de care-i este cel mai dor. Pierderea sa a fost cel mai greu moment din viață, spune Nicolae Ciucă, care se referă la acest moment spunând: ”când s-a prăpădit tata...”. 

Are o soră mai mică, cu patru ani. ”Aveam un rol protector” mai spune liderul liberal Nicolae Ciucă, din copilăria sa. Aflându-se la cină, mărturisește că-i plac sarmalele, supa de roșii, dar și șnițelele și checul, pe care le primea pachet la școala militară. 

Regretă că nu a fost alături de fiul său în momentele importante

Președintele PNL mai povestește că-și surprinde mereu soția cu flori. ”Ne plac amândurora și-n casă, și-n curte” a spus Nicolae Ciucă. El a spus că au obiceiul de a cina când ajunge seara acasă, chiar dacă cina poate însemna doar a sta de vorbă și nu neapărat a și mânca. 

Are regretul de a nu fi fost lângă fiul său în momentele importante. ”Nu eram acasă când a plecat în clasa I, când a dat examenul de capacitate și la colegiu. Chestiile astea îmi lipsesc. Am căutat să compensez în calitatea timpului de a o petrece împreună. A moștenit de la mine o pasiune, pescuitul” a mai povestit liberalul. Acum este bunic, are două nepoate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel