Nicolae Ciucă, ferm convins împotriva limitării cash-ului. Ce spune despre o alianță cu PSD după alegeri

foto: captură video
foto: captură video

Sunt declarațiile serii din PNL! 

Vezi aici declarațiile făcute înainte de a lua întrebări: Nicolae Ciucă, declarații după ce și-a asumat candidatura la prezidențiale

Nicolae Ciucă a făcut declarații de presă după ședința PNL în care s-au luat decizii extrem de importante. Președintele PNL va fi și candidatul PNL la prezidențiale. Totodată, liberalii vor merge singuri în alegeri, dar Nicolae Ciucă nu exclude o alianță cu PSD după alegerile din 2024. 

Președintele PNL a făcut referire la mai multe teme de interes pentru români, în declarațiile din această seară. El s-a referit și la limitarea plăților cash. ”Am avut această discuție și-n BPN și am exprimat cât se poate de clar că nu am susținut această măsură” a spus Nicolae Ciucă, subliniind că nu toți românii trebuie băgați în aceeași oală, respectiv să fie suspecți de evaziune fiscală. ”Sunt banii oamenilor, sunt o proprietate a fiecărui cetățean și trebuie să aibă dreptul să-i folosească așa cum consideră” a continuat liderul liberal, specificând că trebuie luată o decizie după ce va fi analizată măsura: ”Afectează pe toți românii, dar și mediul de afaceri”. 

Despre transferurile politice, președintele PNL a spus ca măcar să se facă într-o perioadă a transferurilor, ca-n fotbal, nu pe toată durata campionatului: ”Sunt absolut inacceptabile”. 

”Există, din sondaje, un procent ridicat care, după alegeri, pot accepta o guvernare de coaliție cu PSD la finele lui 2024” spune Nicolae Ciucă, asigurând că au ținut cont de ce le-a cerut electoratul, de a merge singuri în alegeri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel