Nicolae Ciucă, în cadrul Galei Premiilor Capital: Avem nevoie de voci care să vorbească despre ceea ce ne unește ca națiune

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a primit la Gala Premiilor Capital premiu pentru atitudine patriotică autentică și sprijinirea valorilor creștine. Acesta a mulțumit organizatorilor pentru premiu, pe care îl consideră simbol al valorilor necesare tuturor. 

“În mod evident patriotismul nu are nevoie de recunoaștere publică, dar România are nevoie de revalorizarea ideei patriotice. Avem nevoie de voci care să vorbească despre ceea ce ne unește ca națiune. Despre succesele României și mândria de a fi român, despre efortul de a ne clădi împreună un viitor mai bun“, a subliniat președintele Senatului.

De asemenea, acesta crede că avem nevoie de o viață publică ghidată de valorile creștine, inclusiv de ideea că există un bine comun la care suntem cu toții datori să contribuim. Nicolae Ciucă a insistat pe ideea că patriotismul și credința creștină sunt resurse de afirmare și apărare națională. 

“Existăm ca națiune atât timp cât ținem la trecutul și viitorul nostru și ne manifestăm acest atașament cinstind memoria înaintașilor și construind o țară mai bună pentru urmași. Dedic acest premiu tuturor românilor care își fac în mod corect datoria față de țară și care își cresc copiii în respectul față de România și față de tradițiile ei creștine“, a încheiat mesajul de mulțumire liderul PNL, dorinndu-le tuturor ”un Crăciun luminat și un an 2024 cât mai bun”.

Aceste valori sunt promovate de Ciucă atât în afara partidului, cât mai ales în interiorul acestuia. Amintim că, recent, la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a PNL din regiunea Sud-Vest Oltenia, acesta a afirmat că patriotismul se demonstrează în fiecare zi, iar ceea ce facem acasă sau la locul de muncă înseamnă patriotism: “Românii nu trebuie să iasă și să spună doar: sunt patriot. Asta nu ține, patriotismul se demonstrează în fiecare zi prin ceea ce facem, prin ceea ce înfăptuim în casă, în familie.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel