Nicolae Ciucă: N-am fost niciodată în concediu în străinătate. Niciodată în concediu, în vacanță, în city-break

foto ilustrativ gov.ro
foto ilustrativ gov.ro

Fostul premier Nicolae Ciucă dezvăluie că nu și-a făcut niciun concediu în afara țării.

”Toate vacanţele sunt frumoase. Pentru noi, şi aici n-aş vrea să fiu înţeles greşit, vacanţă în adevăratul sens al cuvântului am avut cu ceva ani în urmă, după aceea, când am intrat în vâltoarea aceasta a responsabilităţilor n-am avut o săptămână legată să pot să zic că am mers în vacanţă. Dar m-aţi întrebat care a fost cea mai frumoasă vacanţă. Cea mai frumoasă vacanţă a fost… au fost două. Şi amândouă după ce ne-am întors din misiune. Una într-o iarnă, în iarna din 2003, la Sinaia, şi cea de-a doua la mare, la Venus, în 2004. "N-am fost niciodată în concediu în străinătate. Niciodată în concediu, sau în vacanţă sau în city break. Şi ştiţi de ce? Şi le spun tuturor. Pentru că nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim România, frumuseţile României. Mai avem încă multe de văzut” spune președintele Senatului, Nicolae Ciucă, în emisiunea ”La cină” de la Digi24.

"Dacă vine un amic din străinătate şi vă întreabă unde să merg în România, într-un loc de poveste, ce îi răspundeţi?", a întrebat Ionela Năstase. Răspunsul lui Nicolae Ciucă a fost tot o opțiune personală: "Staţiunile montane. Sunt absolut colosale. Pentru mine, aşa cum sunt pe placul meu. Locurile unde se face agroturism, în Maramureş, în Suceava, în Ţara Oaşului, jos în Deltă". 

Sărbătorile de iarnă îl vor găsi pe președintele Senatului în Bucovina.  "Am fost vara aceasta la Gura Humorului, am mers la mănăstire la Suceava şi am petrecut o noapte într-o pensiune, ne-a plăcut atât de mult încât i-am rugat să ne găzduiască şi de Crăciun", a dezvăluit Ciucă.

Mai dezvăluie că ascultă toate felurile de muzică, dar și dansează. ”Îmi place să dansez” spune Nicolae Ciucă: ”Îmi place mult muzica populară, îmi plac horele”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel