Nicolae Ciucă, ”păcălit” de Nicușor Dan să apară în fotografia de pe Arena Națională. Marcel Ciolacu: Nu e prima dată

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Marcel Ciolacu a explicat că fotografia cu Nicușor Dan și Nicolae Ciucă, de pe Arena Națională, ar fi fost regizată de edilul Capitalei.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a afirmat la Realitatea Plus, că fotografia care i-a avut ca protagoniști pe actualul edil al Capitalei, Nicușor Dan, și președintele PNL, Nicolae Ciucă, ar fi fost ”pregătită” de primarul candidat, la meciul de retragere a ”Generației de Aur”, dar și că acesta nu se află la prima încercare de manipulare a opiniei publice.

”Ce pot să fac, şi sper să nu îl deranjeze pe domnul Nicolae Ciucă, ne-a explicat astăzi la coaliţie că a fost păcălit. Domnul Nicuşor Dan a regizat absolut totul. A existat acel loc liber lângă dânsul şi băiatul domniei sale s-a aşezat, a stat un pic de vorbă, a fost pregătită acea fotografie şi după ce ştia că s-a încheiat acţiunea cu fotografia, s-a ridicat şi a plecat. Asta a fost explicaţia domnului Ciucă.

Pe Nicuşor Dan îl cred în stare de aşa ceva pentru că nu e prima dată când încearcă printr-o minciună sau printr-un aranjament să manipuleze lumea. A făcut acest lucru şi acum patru ani. Cel în măsură să iasă să dea un răspuns foarte tranşant şi să lămurească acest lucru este domnul Ciucă", a spus premierul Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă și Nicușor Dan au fost fotografiați, cu câte un zâmbet larg pe față, pe Anena Națională, la meciul de retragere a ”Generației de Aur”, partidă disputată între echipa care a participat la Campionatul Mondial de fotbal SUA din 1994, și World Stars, echipa Lumii. 

Citește și: Marcel Ciolacu, despre candidatura la prezidențiale: Un lucru natural și cât se poate de normal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel