Nicolae Ciucă spune că 'marea finală prezidențială' va fi "Ciucă - Ciolacu"

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a declarat sigur că va ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale, alături de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Întrebat, miercuri seară, la TVR Info care crede că va fi "marea finală prezidenţială", liderul PNL a răspuns: "Ciucă - Ciolacu".

"Este o chestiune care se poate explica uşor, nu că vorbim noi în seara asta şi că vreau eu chestiunea aceasta. Turul 1 a alegerilor, demonstrat de-a lungul timpului, a fost de fiecare dată materializat, concretizat ca rezultat prin capacitatea de organizare şi mobilizare a partidelor. Avem 1.146 de primari, 12 preşedinţi de consilii judeţene, 11.500 de consilieri locali, 350 de consilieri judeţeni. Avem o armată şi avem un activ al partidului. Eu cred foarte mult în membrii Partidului Naţional Liberal, în primarii noştri, în consilieri, în deputaţi şi senatori. Suntem un partid de dreapta, cel mai mare partid de dreapta, nu un partid, cel mai mare partid de centru-dreapta care are toate instrumentele şi toată forţa necesară să poată să-şi ducă în turul doi candidat", a precizat Ciucă.

Care mai este relaţia sa cu premierul Marcel Ciolacu?

Întrebat care mai este relaţia sa cu premierul Marcel Ciolacu, Ciucă a arătat că nu este un om conflictual şi nu a fost niciodată. "Ca militar poate mai bine ca oricine preţuiesc pacea şi relaţiile neconflictuale. Relaţia cu Marcel Ciolacu a fost dintotdeauna şi va rămâne una oarecum instituţională, între doi oameni normali, doi lideri de partid", a precizat liderul liberal.

Referitor la atacurile de la congresul PSD, el a susţinut că "acum nici ei nu şi le explică, pentru că n-au nici un fel de argument".

"Eu mă aşteptam ca la acel congres să vedem elementele de detaliu ale unui program, să vedem soluţii, nu atacuri la PNL. Iacătă din nou o temere legată de faptul că adevăratul competitor în alegerile de la sfârşitul anului pentru Partidul Social Democrat este Partidul Naţional Liberal - este cel mai bun de exemplu şi asta au arătat prin acele atacuri", a adăugat Ciucă, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel