Nicolae Robu, apel către candidaţii care participă la alegerile locale

Foto: pressalert.ro
Foto: pressalert.ro

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat, marţi, un apel la fair-play tuturor candidaţilor care vor participa în alegerile locale din iunie, subliniind că importante rămân respectul faţă de cetăţeni şi realizările cu care competitorii se vor prezenta în faţa electorilor.

'Anul 2016 este unul electoral, se vor produce schimbări importante pentru aducerea clasei politice în rezonanţă cu doleanţele cetăţenilor. Este foarte important ca cetăţenii să fie respectaţi. De aceea, toţi candidaţii să respecte cetăţenii şi adevărul. S-a constatat că în campanii se minte foarte mult, se calomniază adversarii, se fac promisiuni, cu toate că aceştia (candidaţii, n.r.) ştiu că nu se vor realiza. Unii şi-au făcut un obicei de a promite lucruri în care nici ei nu cred', a afirmat Nicolae Robu într-o conferinţă de presă.

Primarul a subliniat că PSD ar trebui 'să adopte o altă conduită' în campania electorală.

'Sper că în pofida multor lucruri care s-au întâmplat total deplasat, mai ales în ultima jumătate de an, când PSD s-a plasat împotriva Timişoarei şi a timişorenilor, din disperarea că va pierde alegerile locale, măcar de azi înainte să adopte o altă conduită. Pentru că este foarte simplu să mergi tu, candidat, cu zâmbetul pe buze şi să pui un aparat întreg să calomnieze tot ceea ce alţii au făcut', a punctat Robu. El le-a mai cerut contracandidaţilor să spună în faţa cetăţenilor 'ce au făcut ei în viaţa publică, pentru societate'. 'Cred că este o obligaţie elementară a prezentării realizărilor. Dacă nu ai făcut nimic toată viaţa, este greu de crezut că peste noapte te vei schimba şi vei face minuni', a mai spus primarul din Timişoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel