Nicolai despre Tăriceanu: Orice om are un preţ, cineva îl manipulează

nicolai
nicolai

Anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu privind o posibilă candidatură la prezidenţiale a determinat-o pe Norica Nicolai să afirme la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV că fostul premier  este manipulat în favoarea PDL. Nicolai a mai spus că în 2004, Tăriceanu  a refuzat să candideze la preşedinţie, considerându-se insuficient pregătit.

"Tăriceanu e o prezenţă interesantă, însă şi el, ca şi mulţi alţii, are un preţ. Fiecare om are un pret, marea artă a unora care ştiu care e preţul este să-l ofere. Nu ştiu cine îl manipulează, cert e că m-a surprins reacţia si opţiunea sa de a candida la preşedinţie. Nu pentru că aveam o decizie deja în partid ci pentru că, în 2004, după retragerea lui Stolojan, era candidatul partidului la preşedinţia României. Postul aparţinea PNL în Alianţa D.A. El nu şi l-a dorit atunci, considerând că nu e pregătit, că nu poate face faţă, după ce a fost premier şi a făcut ceva ani de opoziţie, nu ne spune dacă se simte mai pregătit sau face faţă postului, ci doar ca si l-ar dori. E un concurs de manipulare şi orgoliu" a declarat Nicolai la Realitatea TV.

 Întrebată dacă nu are şi PSD de câştigat de pe urma acestor tensiuni in PNL, europarlamentarul PNL a negat: "PSD e într-o alianţă, sunt convinsă că işi va onora comport de alianta, nu poate risca sa repete istoria aliantei cu PDL, singura şansă e să reuşim să facem ceva paşi inainte pentru România", susţine Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel