Nicolas Sarkozy a amenințat un jurnalist: Îți sparg fața!

sarkozy-bruni
sarkozy-bruni

Nicolas Sarkozy l-a amenințat pe Franz-Olivier Gisbert, directorul publicației ”Le Point”, spuinându-i că îi va ”sparge fața”, pentru că a scris numai minciuni despre Carla Bruni.

Reacția președintelui francez vine după ce în publicația ”Le Point” a apărut un articol ”24 de sfaturi pentru președinte, înainte de căsătoria cu doamna Bruni”. Unul din sfaturile scrise în materialul respectiv îi sugerează lui Sarkozy să nu o prezinte pe noua sa soție lui Barack Obama, fiilor săi sau altor bărbați chipeși”.

Astfel, șeful de stat al Franței îl acuză pe Gisbert că a permis ca revista pe care o conduce să o calomnize pe Carla Bruni, sugerând despre aceasta că ar fi o femeie ușoară, o devoratoare de bărbați.

”Acest articol este o mizerie! Ar trebui să îți sparg fața cu el”, i-a spus Sarkozy jurnalistului. Uimit, acesta l-a întrebat dacă vorbele reprezintă o amenințare, iar președintele i-a răspuns afirmativ, adăugând că merită să fie amenințat.

”Nu aveți niciun motiv ca dumneavoastră și Carla să vă simțiți insultați”, a mai spus Gisbert, care a respins acuzațiile lui Sarkozy. ”Revista noastră nu a sugerat niciodata că soția dumneavoastra este o târfă”.

Nicolas Sarkozy însă nu a renunțat și a continuat discuția. ”Dacă eu aș fi scris de soția ta că e o târfă, că s-a culcat cu toată lumea și s-ar culca și cu fii tăi, cum te-ai simți? O să vezi ce îți pot face”.

La câteva ore de la incident, Franz-Olivier Gisbert a declarat că președintele francez a pus presiune pe propietarul revistei, miliardarul François Pinault, pentru a-l concedia pe jurnalist, dar fără succes.

Incidentul a fost stins chiar de Carla Bruni, care l-a sunat pe directorul ”Le Point” și i-a cerut să-l ierte pe Nicolas Sarkozy.

”Iartă-l, Nicolas este atât de îndrăgostit încât nu suportă ca cineva să scrie ceva rău de mine.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel