Nicolas Schmit este candidat la șefia Comisiei Europene. Victor Negrescu: Cunoaște foarte bine România și ne-a sprijinit în modificarea PNRR-ului

Victor Negrescu: Avem nevoie de un buget care să protejeze cetățenii UE Foto: Facebook
Victor Negrescu: Avem nevoie de un buget care să protejeze cetățenii UE Foto: Facebook

Nicolas Schmit, candidatul social-democraților europeni pentru șefia Comisiei Europene, cunoaște realitatea în care se află România, contribuiind de multiple ori la programe avantajoase pentru țara noastră.

Alegerile din Parlamentul European se apropie de momentul critic, astfel că unul dintre candidații șefiei UE este Nicolas Schmit, actual Comisar pentru locuri de muncă și drepturi sociale.

Victor Negrescu anunță faptul că acesta este un bun cunoscător al situației din România, astfel că a participat și la modificarea PNRR-ului pentru țara noastră. Mai mult, candidatul este în relații bune și cu premierul României, Marcel Ciolacu.

„Nicolas Schmit a fost nominalizat candidatul social-democraților europeni pentru șefia Comisiei Europene.

Decizia a fost confirmată astăzi de comitetul de selecție al PES din care fac parte în calitate de vicepreședinte la nivel european. Comisarul European pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit cunoaște foarte bine România și ne-a sprijinit în modificarea PNRR-ului, scoaterea pragului de 9,4% pentru pensii și realizarea măsurilor sociale adoptate de Guvernul României, precum noua lege a pensiilor.

Totodată, acesta este inițiatorul programului european SURE prin care au fost acordate peste 3 miliarde de euro României pentru protejarea locurilor de muncă în timpul pandemiei. Cunoaște bine Partidul Social Democrat și are o relație foarte bună cu președintele Marcel Ciolacu cu care s-a întâlnit în nenumărate rânduri.

Nu în ultimul rând, consider că Nicolas este o alegere bună și pentru că am lucrat mult împreună și am văzut implicarea sa pentru o Europă mai umană, socială și care își respectă toți cetățenii, iar în prezent colaborăm foarte bine pentru implementarea Anului European dedicat Competențelor și creionarea bugetului european.”, a spus Victor Negrescu, pe platformele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel