Nicoleta Pauliuc: "Salut abordarea pragmatică și eficientă a Președintelui Iohannis și a Premierului Ciucă"

Nicoleta Pauliuc, presedintele Comisiei pentru aparare
Nicoleta Pauliuc, presedintele Comisiei pentru aparare

Nicoleta Pauliuc, presedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță natională din Senat a salutat abordarea pragmatică și eficientă a Președintelui Iohannis și a Premierului Ciucă reuniunea extraordinară a NATO de la Bruxelles.

"Aprobarea Grupului de Luptă al #NATO în România este un pas important pentru întărirea Flancului Estic și o garanție de securitate suplimentară pentru România.
Pentru ca, în cel mai scurt timp, acest Grup de Luptă să devină operațional, avem nevoie de modificarea Legilor Securității.

În calitate de președinte al Comisiei pentru Apărare, ordine publică și securitate națională din Senatul României, voi face tot posibilul ca acest proces să se desfășoare cu celeritate în concordanță cu prioritățile imediate ale statului român.

Salut abordarea pragmatică și eficientă a Președintelui Iohannis și a Premierului Ciucă de la reuniunea extraordinară a NATO de la Bruxelles.
Speranța tuturor este ca, în cel mai scurt timp, războiul de agresiune al Federației Ruse în Ucraina să ia sfârșit", a afirmat președintele Comisiei de Apărare Nicoleta Pauliuc.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Nicolae Ciucă au participat joi la reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO, organizată la Cartierul General al Alianţei din Bruxelles.

Klaus Iohannis și Joe Biden au fost fotografiați împreună. Imaginile arată buna cooperare pe care, se pare, că o au.

„NATO a aprobat Grupul de Luptă pe care l-am solicitat și care va fi poziționat în România! Este o veste foarte bună și mă bucur că s-a decis constituirea sa atât de repede.

Voi insista la reuniunea NATO de astăzi asupra necesității de a consolida mai bine Flancul Estic, unde este nevoie în continuare de o apărare foarte solidă și serioasă. Vreau să transmit foarte clar: niciun român nu trebuie să se teamă, suntem parte din cea mai puternică alianță militară care a existat vreodată. Militarii noștri sunt bine pregătiți, România nu este în pericol, iar românii sunt în siguranță”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicoleta Pauliuc (@pauliuc_nicoleta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel