N-avem apă caldă, căldură, Bucureștiul e plin de șobolani, iar Nicușor Dan se bate cu palmierii lui Robert Negoiță

Nicusor_Dan_inquam_photos_octav_ganea_19637100.jpg
Nicusor_Dan_inquam_photos_octav_ganea_19637100.jpg

Primarul general, Nicușor Dan, a dat dispoziție ALPAB să extragă palmierii plantați ilegal în zona Unirii de lucrătorii Primăriei Sector 3. 

Astfel, astăzi, la ora 13:00, ALPAB va scoate arborii fără să-i vătămeze și vor umple cu pământ găurile rămase pentru a aduce terenul la același nivel. 

În cursul zilei de sâmbătă, 13 mai a.c., din dispoziția primarului general, Poliția Locală a sistat acțiunea de plantare a palmierilor. Această acțiune se desfășura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administrația Străzilor București). 

Menționăm că Primăria Sectorului 3 a resistematizat zona fără a avea documente legale.

Primăria Sectorului 3 a plantat mai mulți palmieri în apropiere de Piața Unirii din centrul Bucureștiului, iar primarul Robert Negoiță a dat asigurări, sâmbătă, că este vorba de arbori aclimatizați care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

„Uitați cu ce surpriză venim. La Piața Unirii vom avea palmieri. Avem deja. Iată că lucrează aici oamenii, colegii cu aceste plante minunate care ne plac atât de mult”, a afirmă primarul Robert Negoiță într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel