Nicuşor Dan, acuzat că a sabotat şedinţa CGMB în care se vota pentru drumul de acces în Greenfield. "Angajaţii Primăriei Generale, puşi să încalce legea"

Aurelian Bădulescu, consilier general din partea PSD, cere dezbatere în CGMB şi vot pentru drumul de acces în cartierul Greenfield, şi acuză că, din comanda lui Nicuşor Dan, ar fi fost blocată şedinţa consiliului de luni, 10 iulie. 

"Minciună şi ipocrizie marca Nicuşor Dan şi USR. 

La comanda lui Nicuşor Dan, angajaţii Primăriei Generale au fost puşi să încalce legea şi au blocat şedinţa de azi convocată de consilierii generali PSD pentru rezolvarea situaţiei drumului de acces către Greenfield. 

Consilierii generali PSD au convocat din nou o şedinţă extraordinară pentru data de 14 iulie, ora 12:00. 

Solicităm tuturor consilierilor generali de la partidele care compun CGMB să se alăture demersului nostru de a dezbate şi vota acest proiect extrem de important pentru locuitorii cartierului Greenfield. Nu uitaţi, vorbim de 5000 de oameni care se luptă zilnic să îşi ducă copiii la grădiniţă şi la şcoală, să ajungă la serviciu şi, mai grav, să ajungă la spital atunci când au o nevoie urgentă", a scris Aurelian Bădulescu pe Facebook. 

Şedinţa, blocată din cauza lipsei rapoartelor comisiilor de specialitate 

Costin Hazarian, consilier general PNL, îl acuză pe Nicușor Dan de sabotaj: „Nu cumva ordinul primarului general a fost să nu se realizeze aceste rapoarte de care era nevoie? Dacă primarul general ar fi solicitat ca aceste rapoarte să fie întocmite, nimeni nu și-ar fi permis să nu le facă, mai ales că vorbim de atâtea luni care au trecut! De fapt, ne învârtim după deget și acesta este adevărul. Să înțeleagă și locuitorii din Greenfield cine le sabotează accesul prin acel drum. Proiectul propus de Nicușor Dan nu le va rezolva situația”.

Ce spun locuitorii din Greenfield 

„După mai bine de șase luni, am ajuns la momentul în care avem încredere că situația noastră va fi rezolvată cu ajutorul dvs. Sigur că există probleme tehnice. (...) Mai trebuie să vină și rapoartele comisiilor de specialitate, dar sper ca până la următoarea ședință, acest lucru să fie clarificat. Avem nevoie de hotărârea de Consiliu General care ne poate duce către nivelul următor. Am observat dorința lui Nicușor Dan de a mențiune un caracter temporar pentru acest transfer al drumului forestier. Sper să revină asupra acestei perspective și să discutăm despre un transfer definitiv. Voința domniei sale influențează foarte mult decizia pe care dumneavoastră, în Consiliul General, vreți să o luați. S-au încercat toate variantele pentru un regim temporar, dar singura variantă este cea definitivă, cea pe care o aveți pe masă în proiectul de hotărâre propusă. Nu mai sunt probleme privind deschiderea drumului pe o perioadă nedeterminată. S-au discutat toate aspectele. Locuitorii din Greenfield își doresc acces direct către orașul din care fac parte. Nu mai există niciun motiv legitim pentru care cineva s-ar împotrivi. Sper ca până la următoarea ședință să avem o decizie”, a spus Cătălin Diaconescu, reprezentant al comunităţii Greenfield.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel