EXCLUSIV  Nicușor Dan anunță că urmează ”un mic deranj” în București: Dar e nevoie să facem și o să le facem

Google Maps
Google Maps

Urmează 1 an de ”deranj” în București. 

”Trebuie să reparăm pasajele de la Obor și de la Lujerului, care sunt într-o stare precară și trebuie să ne gândim la sume de până la 100 de milioane de lei. Nu vorbesc despre alte investiții viitoare care țin tot de infrastructură: de șine de tramvai, de toate lucrurile astea mari” a anunțat Nicușor Dan, în emisiunea realizată de Răzvan Dumitrescu la DCNewsTV. 

Primarul general reales a anunțat că a semnat contractele și urmează, în curând, să se scurgă cele ”12 luni de execuție pe toți cei 50 de kilometri care au rămas”- de șină de tramvai. ”Într-o lună, două, simultan (încep lucrările n.r.)” a spus edilul, în emisiunea ”Ce Se Întâmplă”. 

Nicușor Dan a anunțat că vorbim despre multe străzi principale din București unde vor avea loc lucrări, dând exemplu: ”Mihalache, Călărași, Barasab”: ”Sunt multe zone, o să fie un mic deranj, dar e nevoie să le facem și o să le facem”. 

În ceea ce privește metroul, primarul afirmă că e discuția despre bani. ”Sunt niște costuri” afirmă el. Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel