Nicușor Dan caută sprijinul PNL-ului pentru referendumuri / Update: Răspunsul lui Ciucă

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, a susținut declarații de presă înainte de a discuta cu Nicolae Ciucă despre referendumurile pe care dorește să le propună pentru București. 

Update

Nicolae Ciucă a anunțat că membrii Consiliului General din partea PNL vor susține și vor vota pentru referendum în ședința programată pentru săptămâna viitoare.

„Am convenit că membrii Consiliului General din partea Partidului Național Liberal vor susține și vor vota pentru acest referendum în ședința de săptămâna viitoare.”, a spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a declarat că a discutat cu primarii partidului și că aceste discuții vor continua. El a menționat că sunt în discuție 20 de puncte tehnice care vor fi analizate în zilele următoare, urmând ca fiecare subiect să fie agreat cu primarii partidului.

„Am discutat și vom continua să discutăm și cu primarii Partidului Național Liberal. Sunt discuții tehnice, sunt alte 20 de puncte pe care urmează să le parcurgem în zilele următoare. Am convenit cu domnia sa și pe aceste subiecte, ca atare, vom agrea și cu primarii Partidului Național Liberal fiecare dintre aceste subiecte.”, a spus Nicolae Ciucă. 

Știre inițială

Nicușor Dan a anunțat două subiecte importante: o ședință a Consiliului General programată pentru luni, în care va propune consilierilor să voteze pentru referendumuri pe 24 noiembrie, precum și cele 20 de puncte solicitate președinților de partid. De asemenea, el a menționat că a fost invitat de Nicolae Ciucă pentru a discuta despre aceste subiecte.

„Sunt două subiecte pe care le-am anunțat zilele astea. Pe de o parte, avem Ședința de Consiliu General, luni, în care am propus ca consilierii să voteze referendumuri pe 24 noiembrie, și sunt cele 20 de puncte pe care le-am solicitat președinților de partid, care sunt și candidați la prezidențiale.

Domnul Ciucă m-a invitat să discutăm despre aceste două subiecte.”, a spus Nicușor Dan. 

 

Nicușor Dan are nevoie de susținerea consilierilor PNL

Nicușor Dan a afirmat că are nevoie de susținerea consilierilor PNL și a menționat că noul Consiliu va începe să funcționeze în aproximativ două săptămâni. 

„Desigur, da (n.r. are nevoie de susținerea consilierilor PNL). Noul Consiliu va începe să funcționeze peste două săptămâni, aproximativ. Pentru moment, suntem în Consiliul vechi în care există o majoritate formată din USR, PMP, PNL.”, a mai spus Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel