EXCLUSIV  Nicușor Dan nu se oprește la ”un mic deranj” pentru bucureșteni. Anunță și ”măsuri d-astea impopulare în primă fază”: Asta e direcția în care vrem să mergem

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

După ce a anunțat un ”mic deranj” pentru bucureșteni, Nicușor Dan anunță și alte măsuri ”impopulare”. 

Citește și: EXCLUSIV  Nicușor Dan anunță că urmează ”un mic deranj” în București: Dar e nevoie să facem și o să le facem

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că numărul celor care folosesc transportul în comun a crescut cu 40% din iulie 2021 până astăzi. Edilul consideră că s-a întâmplat asta pentru că ”am adus vehiculele astea noi, e mai curat”, prezentând mai multe avantaje în emisiunea ”Ce se întâmplă” realizată de Răzvan Dumitrescu la DCNewsTv.

”Asta e direcția în care vrem să mergem” spune primarul. Despre cei 50 de kilometri e linie de tramvai, Nicușor Dan afirmă că ”pe mare parte vor putea să circule și autobuzele” care astăzi ”nu pot merge pentru că-și rup cauciucurile”.

”Am făcut ceva benzi unice, o să mai facem, asta e gratuit, în sensul în care acolo unde autobuzul circulă pe linia de tramvai nu suprimi o bandă de circulație. O să mai facem și măsuri d-astea impopulare în primă fază” a anunțat primarul general. 

Citește și: EXCLUSIV  Pe cine vrea Nicușor Dan să vadă călătorind cu tramvaiul în București. ”Dacă n-au aer condiționat, nu se vor urca, e foarte, foarte simplu”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel