Nicușor Dan recunoaște că are o problemă cu viața publică. Spune că nu a fost anunțat despre protestul fermierilor

FOTO: Crișan Andreescu
FOTO: Crișan Andreescu

Primarul general, Nicușor Dan, a afirmat că nimeni nu l-a consultat cu privire la protestul fermierilor care se desfășoară la marginea Capitalei.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a afirmat, la Realitatea Plus că nu a fost consultat sau anunțat cu privire la protestul fermierilor și al transportatorilor, care sunt blocați în afara Bucureștiului și care încearcă să ajungă în fața Guvernului. 

Întrebat dacă a fost anunțat sau consultat cu privire la protestul fermierilor, poate de către prefect, Nicușor Dan a răspuns: 

”Nu. Nici oficial, nici neoficial. După cum știți primarul are atribuția de a autoriza proteste. Eu am autorizat toate protestele, inclusiv cele care au fost împotriva mea. Și au fost 20-30, au strigat oamenii diverse...”, a declarat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la Realitatea Plus.

”Nu reușesc să mă obișnuiesc”

Edilul a avut și un moment în care a recunoscut că nu se obișnuiește cu viața publică. 

”Eu sunt un matematician, care multă vreme în meseria lui a stat singur cu o foarte de hârtie, în biroul lui. Acum sunt în viața publică, de vreo 10 ani, dar iată că nu reușesc să mă obișnuiesc”, a mai spus Nicușor Dan. 

Citește și: Scandal între jandarmi și fermierii blocați la intrarea în Capitală. ”Vor să ne termine. Ne-am săturat să devenim sclavi în propria țară”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel