Noi detalii despre „Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“. Un personaj șters va deveni „protagonistul principal” pe măsură ce are loc o bătălie epică

Foto: Captură foto Hobbitul
Foto: Captură foto Hobbitul

„Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“ este vine cu un nou sezon la sfârșitul acestei veri.

„Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“ - sezonul 2 va fi lansat în această vară și va fi mult mai întunecat decât versiunile Pământului de Mijloc pe care le-am văzut până acum, scrie gamesradar.

„Ne place să spunem că Sezonul 1 a fost în primul rând despre eroii noștri”, au zis showrunnerii Patrick McKay și J.D. Payne pentru Total Film.

„Dar Sezonul 2 este despre răufăcători”, au continuat ei.

După cum s-a văzut în primul trailer al sezonului 2, acțiunea îl prezintă Sauron la apogeul noilor sale puteri, iar Lordul Întunericului se afișează cu o nouă înfățișare, cel mai probabil a lui Annatar.

„De data aceasta, agenda lui Sauron pune totul în mișcare: Adar [Sam Hazeldine a preluat rolul lui Joseph Mawle] și armata sa de orci; Galadriel [Morfydd Clark], Elrond [Robert Aramayo], Gil-galad [Benjamin Walker] și armatele lor de elfi – toți vor fi angrenați împreună în cea mai ambițioasă bătălie pe care serialul a văzut-o până acum, o bătălie din care mulți jucători mari s-ar putea să nu iasă în viață”, spun showrunnerii.

Și în mijlocul noilor linii de luptă, unul dintre cele mai minore personaje din sezonul 1 va fi în centrul atenției. Fierarul elf Celebrimbor devine ceea ce McKay și Payne numesc „protagonistul principal”, pe măsură ce interacțiunea sa cu Sauron devine „relația centrală” a serialului.

Total Film a prezentat și o nouă imagine cu regele Durin III. Noile episoade se adâncesc în consecințele renegării fiului său, Durin al IV-lea, pentru că a excavat Mithril împotriva dorinței sale.

„Un motiv recurent în mitologie se concentrează în jurul stării de sănătate a unui rege care duce la o boală care pune în pericol întregul regat”, spune showrunnerul.

„Sezonul 2 vede o relație fracturată între regele Durin și fiul său căpătând o dimensiune similară mai mare”, mai precizează acesta.

„Stăpânul Inelelor: Inelele puterii“ - sezonul 2 va fi difuzat pe Prime Video din 29 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel