Noi detalii despre starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton. Decizia care vine cu "un semn pozitiv"

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Află în articol mai multe detalii despre starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton. iată ce spune un expert.

Prințul și Prințesa de Wales au avut o vară liniștită, în timp ce Kate Middleton își continuă recuperarea. După cele două apariții publice triumfale pe care le-a avut la Trooping the Color și la Wimbledon, de altfel singurele de când și-a făcut public diagnosticul de cancer, ea și-a rezervat restul verii pentru a petrece timp cu Prințul William și cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Se pare că asta intenționează să facă și în continuare. Este de așteptat ca ea să se alăture restului Familiei Regale pentru vacanța lor anuală de la Balmoral, unde ar urma să meargă și Regele Charles al III-lea. Expertul și istoricul regal Tessa Dunlop crede că această informație trimite vibrații pozitive pe fondul luptei pe care Kate o duce acum cu boala grea de care suferă.

VEZI ȘI: Motivul pentru care Prințul William nu a plăcut-o de la început pe Meghan Markle. Momentul în care s-a simțit „rănit” și „trădat”

„William și Kate vor încheia sezonul cu o călătorie la Balmoral din Scoția, un semn pozitiv în urma diagnosticului de cancer anterior al Prințesei de Wales. În spatele zidurilor castelului, Kate va fi bine îngrijită de instituția regală pe care a ajuns să o personifice. Nu există nicio veste despre sosirea lui Harry, probabil că prințul liber profesionist va fi prea ocupat să planifice următoarea mare mișcare a familiei Sussex”, a spus ea pentru Mirror.

Prințul Harry și Meghan Markle au avut o vară foarte diferită



În timp ce William și Kate au rămas departe de lumina reflectoarelor, Prințul Harry și Meghan Markle au atras atenția datorită turneului lor controversat în Columbia. Tocmai din acest motiv Tessa Dunlop spune că vara celor din Familia Regală este o „poveste cu două jumătăți”.

Ea a explicat: „Pe de o parte, există recenta vizită a familiei Sussex în Columbia, care confirmă ceea ce știam deja - Harry se simte cel mai confortabil să facă ceea ce a fost antrenat de la naștere: tăiere de panglici și dans. Familia Sussex și-a găsit un loc favorabil vizitând țările care au nevoie de o creștere internațională. Până acum, e bine. Dar să nu pretindem că aceasta este o muncă ușoară. Meghan s-a zvârcolit și a avut mai multe ținute de designer. S-a aflat faptul că a apelat la serviciile stilistului lui Adele, iar garderoba din această călătorie a avut toate semnele distinctive ale unei revizii profesionale. Cei doi au fost oaspeții vicepreședintelui Columbiei. S-a asigurat securitatea deplină, dar fără sprijin din partea monarhiei britanice, planificarea unor călătorii de acest fel necesită timp și este costisitoare. Și pentru a-și menține marca la punct, Sussex trebuie să continue să furnizeze...

VEZI ȘI: Porecla Prințesei Diana pentru Prințul William de care acesta nu mai poate scăpa. Are și Kate Middleton una, dar și Prințesa Charlotte și Prințul Louis

Între timp, în Marea Britanie, dincolo de câteva momente de glorie la Trooping și la Wimbledon, William și Kate au avut o vară liniștită. Totuși, Prințului și Prințesei de Wales nu le-a trebuit decât o scurtă apariție pe Instagram alături de Snoop Dog pentru a stârni interesul publicului. Fanii regali au leșinat. Chiar și fiica mea adolescentă a fost interesată de asta".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel