Noi detalii despre Thomas Matthew Crooks, atacatorul lui Trump. Era premiant la matematică 

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Apar noi detalii despre atacatorul lui Donald Trump. Se pare că acesta era premiant la matematică. 

Thomas Matthew Crook a absolvit Bethel Park High School în 2022. El a fost unul dintre studenții de top care au câștigat 500 de dolari din partea "Inițiativei Naționale de Matematică și Știință". 

O înregistrare online a ceremoniei sale de absolvire îl arată mergând pe scenă în aplauze și pozând pentru scurt timp cu un oficial al școlii, relatează New York Times.

Fox News Digital a dezvăluit că Thomas Crooks ar fi împlinit 21 de ani în septembrie. Nu a avut până acum nici un fel de cazier penal. Acesta nu a avut nici măcar amenzi de trafic, sau alte probleme de natură financiară. 

Thomas Matthew Crooks era un republican înregistrat, dar donase pentru democrați 


Conform fișelor electorale, Crooks era un republican înregistrat, dar a participat doar la alegerile de stat din 8 noiembrie 2022 din cauza vârstei prea mici. Documentele arată că a făcut o donație de 15 dolari americani către Progressive Turnout Project, un comitet de acțiune politică din Chicago, care sprijină candidații democrați pentru funcții publice și susține că pledează pentru „circumscripții cheie ale democraților: tineri, minorități și oameni cu venituri mici”.

FBI-ul a spus că își va continua ancheta asupra lui Crooks și orice alte informații pe care le poate obține.

„Aceasta rămâne o investigație activă și în curs de desfășurare, iar oricine are informații care ar putea ajuta la investigație este încurajat să trimită fotografii sau videoclipuri online la FBI.gov/butler sau să sune la 1-800-CALL-FBI”, mai arată reprezentanții FBI 

FBI l-a identificat pe Thomas Matthew Crooks, un tânăr de 20 de ani din vestul Pennsylvania, drept persoana care a încercat să-l asasineze pe fostul președinte Trump la un eveniment de campanie în Butler, Pennsylvania. 

Thomas Crooks a tras asupra lui Trump de pe un acoperiș, aflat la aproximativ 130 de metri distanță, în timpul unui miting din micul oraș, iar glonțul l-a atins în partea superioară a urechii drepte a lui Trump. Fostul președinte vorbea cu participanții la miting înainte de Convenția Națională Republicană de săptămâna viitoare de la Milwaukee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel