Ies la iveală noi detalii despre trecutul lui Vlad Pascu

Noi detalii despre trecutul lui Vlad Pascu. Vârsta pe care o avea când a fost prins cu droguri prima dată / Sursa foto: captură Antena CNN
Noi detalii despre trecutul lui Vlad Pascu. Vârsta pe care o avea când a fost prins cu droguri prima dată / Sursa foto: captură Antena CNN

Apar noi detalii despre trecutul lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri la 2 MAI.

Apar noi detalii șocante despre trecutul lui Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a accidentat mortal doi tineri la 2 MAI. Se pare că prima oară când acesta a fost prin cu droguri avea doar 13 ani. Jandarmii l-ar fi prins  atunci pe tânăr drogându-se într-un parc de lângă școală, iar mama lui a fost chemată, atunci, la unitatea de învățământ. 

"Potrivit documentului oficial, adolescentul a fost surprins de o patrulă de jandarmi la data de 5 aprilie 2017. La data respectivă, tânărul avea doar 13 ani. Acesta a chiulit de la școală în ziua respectivă pentru a merge în parcul unde a fost descoperit de jandarmi, unde și-a confecționat o țigară cu substanțe interzise.

VEZI ȘI: Tatăl lui Vlad Pascu ar fi fugit din țară, prin Vama Veche, la nici două săptămâni de la tragedia din 2 MAI

De ce Vlad Pascu nu a fost tras la răspundere

Mai mult decât atât, jandarmii au găsit asupra adolescentului și 0,39 grame de canabis. Băiatul nu a putut fi tras la răspundere pentru că avea sub 14 ani. Jandarmii l-au condus, în acel moment, la școală, unde l-au înștiințat atât pe directorul unității de învățământ, cât și pe mama copilului.

Ulterior, în luna februarie a anului trecut, Vlad Pascu a fost prins din nou de autorități cu 0,68 de grame de canabis asupra lui, însă dosarul a fost clasat de DIICOT și asta deoarece cantitatea de substanțe interzise nu era suficient de mare", a relatat Delia Bulgaru, reporter Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Accident 2 Mai. Câte droguri avea, de fapt, Vlad Pascu în corp

Reamintim că Vlad Pascu a ucis, în urmă cu două săptămâni, doi tineri în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat drogat la volan. Poliția l-a oprit de două ori în noaptea respectivă și de fiecare dată l-a lăsat să plece. Deși în mașina sa au fost găsite substanțe interzise, tânărul nu a fost testat cu aparatul DrugTest. 

VEZI ȘI: Accidentul de la 2 MAI, surprins de o cameră pe care tânărul ucis o avea la el. Tatăl lui Sebi: Se aud gemetele copiilor care chemau ajutor - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel