Noi detalii ies la iveală în cazul Vlad Pascu. Pe cine a sunat după ce a fost oprit de poliție

Foto: Instagram Vlad Pascu
Foto: Instagram Vlad Pascu

Noi detalii ies la iveală în cazul Vlad Pascu. După ce a fost oprit de poliție, șoferul drogat care a ucis doi tineri nevinovați a sunat un prieten căruia i-ar fi spus că vine imediat, că polițiștii nu au ce să-i facă.

După tragedie, Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, a dat un telefon. În momentul în care a fost oprit de polițiști, tânărul a sunat un prieten căruia i-ar fi spus să stea liniștit, că vine imediat. Mai mult, Vlad Pascu i-ar fi zis acestuia că poliția nu are ce să-i facă, pentru că nu are nimic.

Potrivit Antena 3 CNN, tânărul a stat în sediul Poliției mai bine de o oră, timp în care s-a făcut procesul verbal. După ce au găsit substanțele, polițiștii au sunat la dispecerat pentru ca cineva competent să vină să-l audieze pe Vlad Pascu. Li s-a spus să-și vadă de treabă, să pună substanțele într-un plic sigilat și să lase plicul la Poliția Mangalia după ce ies din tură.

În noaptea tragediei, o persoană a sunat la 112 și a spus că un tânăr conduce haotic pe DN39

Jurnalista Carmina Pricopie a spus marți la Antena 3 CNN că, potrivit unor informații primite pe surse, în noaptea accidentului de la 2 Mai, după apelul la 112 al persoanei care reclama că pe străzi circulă haotic un șofer, polițiștilor din Vama Veche li s-ar fi spus să nu intervină pentru a-l găsi pe teribilist, ci să continue să păzească cluburile stabilite.

Se pare că polițiștii aveau de întocmit dimineață un raport cu amenzile date în seara respectivă, iar cei de la Inspectoratul Mangalia ar fi considerat că această sarcină este mult mai importantă decât prinderea unui șofer periculos. Vlad Pascu ar fi fost prins absolut întâmplător de către cei doi polițiștii, atunci când aceștia se îndreptau spre o nouă locație la care trebuiau să efectueze verificări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel