Noi fragmente de rachetă rusească, căzute în Republica Moldova. "Radarele nu au interceptat nimic!" - Video

Noi fragmente de rachetă rusească, căzute în Republica Moldova. "Radarele nu au interceptat nimic!" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Noi fragmente de rachetă rusească, căzute în Republica Moldova. "Radarele nu au interceptat nimic!" / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Noi resturi de rachetă rusească au căzut în Republica Moldova.

Noi resturi de rachetă rusească au căzut în Republica Moldova, în apropierea României, transmite Antena 3 CNN. Fragmente de rachetă au fost semnalate de către un localnic pe un câmp, în regiunea transnistreană. Acesta a observat două obiecte metalice, cilindrice.

"Fragmente de rachetă au fost descoperite în două localități: la Chiţcani, în regiunea transnistreană, şi la Fîrlădeni, raionul Căuşeni din Republica Moldova. Aceste resturi au fost găsite miercuri seară.

Se presupune că ar proveni din rachetele cu care Rusia a bombardat regiunea ucraineană Odesa în noaptea de luni spre marți. Ministerul de Interne din Republica Moldova a anunțat că la faţa locului s-au deplasat polițiști şi geniști care în aceste momente fac cercetări la fața locului. Sunt implicați şi cei de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Zona a fost delimitată şi nu au acces acolo decât reprezentanții autorităților. Potrivit localnicilor, racheta din zona raionului Căuşeni ar fi căzut încă de luni, într-un lac, dar au fost descoperite abia ieri seara.

Un incident similar a avut loc în urmă cu doar câteva zile

În urmă cu câteva zile, un incident similar a fost raportat în satul transnistrean Chiţcani, când focosul unei rachete S-300 a căzut în grădina unui localnic, fără a exploda. De altfel, resturile semnalate acum la Chițcani, pe câmp, par să provină din aceeași rachetă.

VEZI ȘI: O rachetă rusească S-300, cu încărcătură explozivă, a căzut în Republica Moldova - Galerie Foto

La această oră are loc ședința Comisiei unificate de control, formată din reprezentați ai Republicii Moldova, ai regiunii transnistrene şi ai Rusiei, care încearcă să determine traiectoria şi proveniența rachetei.

Este important de spus și că într-o conferință de presă purtătorul de cuvânt al Guvernului din Republica Moldova spunea că radarele nu au interceptat nimic, dar iată deja vedem aceste resturi de rachetă în două localități, dar în trei locații diferite", a relatat Laura Rânja, corespondent Antena 3 CNN la Chișinău.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel