Noi imagini cu atacul Ucrainei în Crimeea. Momentul în care celebra unitate Artan provoacă pierderi „grele” Rusiei / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Forțele Ucrainei au efectuat, în urmă cu două zile, un atac în Peninsula Crimeea.

Serviciul de informații al Apărării din Ucraina a distribuit noi imagini ale unei operațiuni speciale care a inclus apropierea de Peninsula Crimeea și a dus la „pierderi semnificative” în rândul soldaților ruși, conform Defense Express.

Potrivit Serviciului, unitatea cu destinație specială Artan a avut trei opriri: pe coasta de vest a Crimeei, precum și pe Kinburn Spit și pe Tendriv Spit - cordoane litorale din regiunea Herson cu acces la Marea Neagră, mai aproape de linia frontului actual.

Serviciul de presă dezvăluie că soldații ucraineni s-au luptat cu forțele de ocupație ruse atât pe uscat, cât și pe mare. După raid, rușii i-au urmărit pe ucraineni și au desfășurat aviația.

După cum sa raportat anterior, există pierderi și de partea ucraineană, dar cealaltă parte a suferit pierderi „incomparabil mai grele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Informații al Apărării, Andrii Yusov, într-un interviu acordat Ukrainska Pravda.

Mesajul oficial spune că filmările de mai jos arată operațiunea care a avut loc „zile trecute”, cel mai probabil referindu-se la debarcarea forțelor ucrainene.

Notificarea Serviciului din urmă cu o zi a menționat alte două unități, grupurile Stuhna și Bratstvo de forțe speciale, în timp ce ultima dată când Artan a mai avut o astfel de incursiune la sfârșitul lunii august. Atunci, această unitate s-a apropiat în același mod de Crimeea, folosind bărci cu motor.

Există astfel o anumită inconsecvență cu privire la momentul la care se referă acest videoclip, deși o posibilă explicație este că toate cele trei unități au fost angajate în operațiunea de acum două zile.

„Aceasta nu este prima și nici ultima operațiune a Forțelor de Securitate și Apărare ale Ucrainei în Peninsula Crimeea. Cele mai multe dintre ele vor deveni cunoscute abia după un timp. Aceasta este o activitate sistematică, planificată și coordonată a tuturor unităților implicate. Inamicul va simți consecințele muncii noastre pentru o lungă perioadă de timp”, a spus comandantul Artan, Viktor Torkotiuk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel