Noi informații din interiorul Familiei Regale despre starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton

Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge

Au apărut noi informații din interiorul Familiei Regale despre starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton.

Prințesa de Wales „se descurcă atât de bine” după ce și-a încheiat tratamentul de chimioterapie și s-a concentrat să rămână „liberă de cancer”, a susținut o rudă regală, scrie Mirror. Noile informații legate de starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton vin după lansarea unui videoclip de familie încântător în care Kate, alături de soțul său- William și de cei trei copii ai lor, a dezvăluit că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie preventivă.

Sophie Lara Winkleman, numită Lady Frederick Windsor, și-a lăudat rudele regale „calde și susținătoare”, unde a vorbit despre cea mai recentă întâlnire cu Kate, în vârstă 42 de ani, la finala masculină de la Wimbledon din iulie.

Sophie a spus pentru HELLO!: „Este minunată. Am văzut-o ultima oară la Wimbledon; a fost atât de îmbucurător să o văd, frumoasă ca întotdeauna. A fost uimitor de curajoasă și se descurcă atât de bine”.

În videoclipul emoționant al lui Kate, ea le spune telespectatorilor că în ultimele nouă luni de la descoperirea faptului că are cancer au fost „înfricoșătoare” și „incredibil de dure”, dar adaugă că „din întuneric, poate veni lumină”. Videoclipul intim o arată la un moment dat pe Kate privind în sus cu adorație la William în timp ce își sprijină capul pe umărul lui, râzând mai târziu cu el, ținându-se de mână și sărutându-se.

Kate Middleton: Viața așa cum o știți se poate schimba într-o clipă



„Fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer, este acum punctul meu de interes”, a spus Kate, în timp ce a mulțumit publicului pentru sprijinul acordat. Ea a adăugat: „Nu pot să vă spun ce ușurare este că am terminat în sfârșit tratamentul cu chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de dure pentru noi, ca familie. Viața așa cum o știți se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsește o modalitate de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut".

„Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați. Cu umilință, te aduce și față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, își aduce o nouă perspectivă asupra lucrurilor. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai iau câteva angajamente publice în următoarele luni, când pot, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat înainte, intru în această nouă fază de recuperare cu un nou sentiment de speranță și apreciere a viaţii", a mai spus aceasta.

Lady Frederick Windsor, sora vitregă a Claudiei Winkleman, face parte din Familia Regală din 2009, atunci când s-a căsătorit cu Lordul Frederick Windsor. Ea a continuat să laude figurile sale centrale, spunând că „muncesc foarte mult” - inclusiv pe Regele Charles, care s-a întors rapid la muncă după diagnosticul său de cancer. 

Ea a spus: „Datoria și serviciul îl străbat; pur și simplu nu-i trece prin cap să se odihnească, lucru pe care cei care îl iubesc sunt disperați să îl facă”, spune ea. „Se luptă cu cancerul și nu își dă niciun moment liber – este un om extrem de inspirat. Familia Regală centrală muncește foarte mult. Nu este o viață ușoară, având atenția asupra ta din clipa în care te-ai născut. Îi consider aproape pe fiecare dintre ei ca pe niște prieteni de încredere. Sunt foarte norocoasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel