Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Plus, Rabla Clasic și Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2023 au fost publicate pe site-ul AFM

Dosarele aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Stații de reîncărcare cu putere normală și Piste pentru biciclete / Foto: Pixabay
Dosarele aprobate în cadrul Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Stații de reîncărcare cu putere normală și Piste pentru biciclete / Foto: Pixabay

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate pe site-ul www.afm.ro în urma ședinței Comitetului de Avizare din 1 august 2024.

În cadrul “Programului Rabla Plus” au fost publicate noi liste care conțin 174 dosare aprobate pentru 574 ecotichete, în valoare de 68.880.000 lei. De asemenea, a fost publicată o nouă listă care conține 12 contestații aprobate pentru 32 ecotichete în valoare de 1.434.500 lei.

Pentru “Programul Rabla Clasic” a fost publicată o nouă listă care conține 8 contestații aprobate pentru 11 autovehicule în valoare de 171.500 lei.

De asemenea, în cadrul „Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2023” au fost publicate noi liste care conțin 80 contestații aprobate.

Listele dosarelor aprobate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Plus, Rabla Clasic și Sisteme fotovoltaice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel