Noi liste cu dosare aprobate în cadrul programelor Rabla Plus și Educație pentru Protecția Mediului, publicate de AFM

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat noi liste cu dosare aprobate în urma ședinței Comitetului de Avizare desfășurate pe 3 septembrie 2024.

Aceste liste, disponibile pe site-ul oficial al AFM, www.afm.ro, includ aprobările recente în cadrul "Programului Rabla Plus" și al "Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului".

Pentru "Programul Rabla Plus," au fost aprobate 723 de dosare, care corespund unui număr de 2.711 ecotichete, cu o valoare totală de 159.527.000 lei. De asemenea, a fost aprobată o contestație, care a primit un ecotichet în valoare de 25.500 lei.

În cadrul "Programului vizând educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului," a fost publicată o listă ce cuprinde 17 contestații aprobate, totalizând o sumă de 8.323.159,64 lei.

"Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programului Rabla Plus și a Programului vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului au fost publicate pe site-ul AFM

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate pe site-ul www.afm.ro în urma ședinței Comitetului de Avizare din 03 septembrie 2024. În cadrul “Programului Rabla Plus” au fost publicate noi liste care conțin 723 dosare aprobate pentru 2.711 ecotichete în valoare de 159.527.000 lei. De asemenea, a fost publicată 1 contestație aprobată pentru 1 ecotichet în valoare de 25.500 lei.

Pentru “Programul vizând educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului” a fost publicată o nouă listă care conține 17 contestații aprobate în valoare 8.323.159,64 lei. Listele dosarelor aprobate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Plus și Educaţia şi conştientizarea publicului privind protecţia mediului", se arată în comunicatul AFM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel