Noi martori fac dezvăluiri cutremurătoare în cazul lui Ionuț

protestul-in-memoria-lui-ionut-anghel-baietelul-ucis-de-maidanezi-aprobat-pentru-luni-la-ora-18-00-in-parcul-izvor-18461670
protestul-in-memoria-lui-ionut-anghel-baietelul-ucis-de-maidanezi-aprobat-pentru-luni-la-ora-18-00-in-parcul-izvor-18461670

Un martor important în cazul morții suspecte a lui Ionuț Anghel, copilul care a fost găsit mort, a dezvăluit că în Parcul Tei au fost date instrucțiuni clare ca nimeni să nu vorbească despre moartea copilului. Cei de la pază, doar dacă vorbesc cu un jurnalist, sunt dați afară. Un câine ar fi fost dat dispărut în ziua în care copilul a murit. O cameră de supraveghere, la fel. O sursă De Ce News a confirmat varianta. Un câine din rasa ciobănesc mioritic, care ar aparține patronului restaurantului din parc, ar fi dispărut în ziua în care copilul a murit. 

"Patronul firmei de pază de acolo, azi, pe la 13:00, a dat dispoziţiile astea: dacă vreun paznic dă vreo declaratie sau spune ceva e dat afară, dacă îşi dă numărul de telefon presei sau oricui altcuiva, sunt daţi afară. Nu au voie să vorbească absolut deloc. Spartura din gard e acolo din martie, până acum nu s-a făcut nimic. Putea să se întâmple cu alt copil tragedia asta. Acolo, în urmă cu trei săptămâni, din curtea restaurantului din parc, au ieşit doi câini de luptă, au urmărit doi copii pe care i-au muşcat, i-au urmărit pe terenul de joacă. Sunt ai patronului de la restaurant, ospătarii de acolo au făcut câinii pierduţi. Camera de la terenul de fotbal nu mai este de atunci. Sunt doar şase camere video din 42, câte ar trebui să fie în mod normal", a mărturisit un martor secret pentru Antena 1, potrivit RTV

Sursa De Ce News a mai declarat că pe strada Tuzla, numărul 50, acolo unde se presupune că a murit copilul, nu era urmă de sânge. "Unde e hemoragia?", s-a întrebat. Nu cunoștea cazul din urmă cu două săptămâni, dezvăluit de martorul Antena 1. În schimb, îl cunoștea pe cel din urmă cu doi ani când un copil de etnie rromă ar fi fost mușcat de câinii patronului. Atunci erau doi câini din rasa ciobănesc mioritic. Copilul ar fi primit bani. Unul dintre câini ar fi fost otrăvit, ar mai fi rămas doar unul.

Un alt detaliu dezvăluit de sursa noastră este că acei câini, ai proprietarului turc, sunt scoși la plimbare în jurul orei 9.00, niciodată mai târziu de 12.00.

Sursă noastră mai subliniază un element interesant: Să presupunem că Ionuț a fost mușcat de patru sau șase maidanezi. La botul unul maidanez s-a găsit sânge. "Nu avea cum să aibă sânge la gură. Câinii se ling și după apă, dar dacă ar fi mușcat dintr-un copil, s-ar fi lins și după sânge. Și dacă ar fi fost mai mulți câini, în haită câinii își ling blana unul altuia. De unde sânge?".

Dezvăluirile sunt uluitoare și dacă așa ar fi stat lucrurile, mai rămân câteva întrebări: Ce s-a întâmplat cu Andrei timp de două ore? Cum de a ajuns corpul lui Ionuț la 1,5 km de parc?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel