Noi mărturii în cazul crimei de la Mangalia. Fata care a ucis-o pe Alina i-a spus mamei sale că a căzut pe scări

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Mama Loredanei a povestit ce i-a zis fiica sa și care era relația acesteia cu Alina.

Mama colegei de cameră a Alinei, fata care a fost ucisă într-o cameră de hotel din stațiunea Saturn, a vorbit la Antena 3 CNN despre ce i-a spus fiica sa privitor la ce s-a întâmplat prietenei sale.

„Ieri am vorbit cu Loredana. A zis că a căzut pe scări. Alina a fost și în casă la mine, le-am crescut de mititele, nu știu ce s-a întâmplat. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de a făcut asta. S-au certat mai demult, iar s-au împăcat, iar s-au certat, au stat și în chirie amândouă.

S-au certat, s-au schimbat la servici, una să fie după amiază și alta de dimineață, ca să nu se întâlnească în cameră“, a spus mama Loredanei.

CITEȘTE ȘI       -      Doi martori cheie în crima de la Mangalia au povestit ce au auzit noaptea în camera fetelor. Ultimele clipe din viața Alinei

Trupul neînsuflețit al Alinei a fost găsit acum câteva zile, într-o dimineață, într-un parc din Mangalia. Se pare că între cele două ar fi izbucnit un scandal în timpul nopții, în urma căruia Loredana și-a ucis colega de cameră, a băgat-o într-o valiză, după care a transportat-o cu un taxi în Mangalia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel