EXCLUSIV  Noi proiecte pentru Taur, revelații pentru Vărsător. Previziuni mai grele pentru Leu, Rac, Balanță, Scorpion

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii, la început de săptămână.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic este difuzată la DCNews și DCNews, începând cu ora 9.00.

Youtube video image

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Nu vei putea face nimic singur singurel, așa cum ai vrea și cum te-a obișnuit. Ești obligat să înveți să te sprijini și pe alții. 

Taur

Fă tot posibilul să nu procrastinezi dacă nu ai un motiv serios. Pentru că zilele următoare vor exista multe proiecte la serviciu. 

Gemeni

Mercur se apropie de un trigon cu Saturn. S-ar putea să simți zilele acestea că trebuie să fii mai lent, să nu tragi deloc de tine. 

Rac

Luna este în continuare în semnul tău. Bineînțeles îți va fi destul de greu să te conectezi la ceilalți. Nu vei fi deloc empatic!

Leu

Treci de la o discuție la alta, dar fără să înțelegi mare brânză. Adevarul este că ți-ar prii mai mult să fii mai liniștit astăzi. 

Fecioară

Trebuie să înveți să primești. Dar și să ceri. Vei avea mai mult timp pentru tine. Să îți rezolvi și problemele tale. 

Balanță

Sunt și zile ca aceasta în care nu prea vrei să dai nimic. Și nu din răutate, dar astăzi chiar nu ai din ce să oferi și altora. 

Scorpion

Le ceri celorlalți să te evite pentru că și tu la rândul tău cauți să faci asta. Cu greu îți vei găsi motivația să faci ceva. 

Săgetător

Va trebui să găsești un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți. Bineînțeles, fără a frustra nicio parte. 

Capricorn

La serviciu, trebuie doar să îți faci treaba. Nu să și primești validarea șefilor. Aia e treaba părinților sau a partenerului. 

Vărsător

Lecțiile învățate pot părea nesemnificative, dar după ce le vei lăsa să se decanteze, vei avea parte de multe revelații. 

Pești

Nevoile tale nu trebuie să fie și ale celorlalți. Încearcă să nu îi obligi pe cei dragi să se sacrifice doar de dragul tău.

 

Eclipsă pe 25 octombrie

 

Un eveniment extrem de important este eclipsa de pe data de 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Pe data de 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie.

 

 

Citește și...

Criză la job, curățenie în relațiile cu prietenii. O zodie va trece prin multe, în curând

 

„Mercur nu face niște aspecte importante, doar un trigon cu Saturn la finalul săptămânii, ceea ce înseamnă că multe dintre grijile zilelor următoare sunt alimentate de tine. Nu este cazul să le întreții. Oamenii simt că nu ești în apele tale. Ar fi foarte bine să nu le spui oamenilor ce preocupări ai. E posibil să exagerezi o situație.

Pot fi unele crize la locul de muncă, s-ar putea ca programul tău să fie dat peste cap. Grijă și cu sănătatea. Poate faci și niște curățenie în relațiile cu prietenii”, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Gemeni.

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 17 - 23 octombrie 2022. O zodie a primit o serie de recomandări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel